V decembri cakame dievcatko a chceli by sme jej dat dve krstne mena.Jedno slovenske a jedno zahranicne.Zaujimalo by ma vsak ci je za to nejaky poplatok a ak ano tak aky.Aby sme potom neboli zaskoceni ked to pojdeme dat zapisat.🙂Ak ma niekto s tym skusenost, napiste mi, budem vam len vdacna,dakujem.
moje obe dve dcery maju 2 mena, nic sa neplati. ak mas to druhe meno nejake netradicne tak musis dokazat ze existuje. Tusim na nete je nejaky kalendar a ak to meno je tam tam ho mozte dat bez problemov 😉
Zadara, tak ako baby píšu... 😉
moja je Leonie Maria ,Leonie na Sk nieje musela som len dolozit doklad ze v cudzine sa meno pouziva.dolozila som rodny list svokry ona sa tak tiez volala a bolo to dokonca som ani nic neplatila len nejake kolky. a meno hned zapisali ze sa moze pouzivat.to bolo na matrike v Trnave.
moja mala sa vola Lara a nedokladovala som nic dokonca za poplatok 1,50€nam zrusili koncovku ová 😀 takze ma meno ako herecka Lara Wild 🙂
Awojte ak ma uz dcerka meno da sa este jedno krsne dopisat? dakujem velmi pekne 🙂
Syn má dve mená, nič sme neplatili.. jedno nie je v našom kalendári - Tobias a nemuseli sme nič dokladať ani dokazovať, že také meno existuje, jednoduchá nám ho takto zapísali 😉
dve mená môžeš dať kľudne a tuším bez poplatku akúrat budete musieť to zahraničné meno dokazovať .