Koľko musím odrobiť, aby som mala opäť podporu?

12. jún 2023

Niežeby som sa chystala ale bola som zvedavá :D pred dvoma rokmi som bola na podpore dva týždne, potom normálne pracovala. Ale koľko času teraz musí prejsť aby bol plný nárok a z toho nového zamestnania napríklad?

lienka.7
12. jún 2023

@autorka nechystáš sa, ale pýtaš, co? 🙃🤣 myslis ze tu zereme seno, hm? 😉
Ešte založ pre istotu aj diskusiu, ze koľko musis odrobit, aby si po ročnej PNke mohla ísť opäť marodovat, aj keď sa v podstate nechystáš👌😉

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nataly420
13. jún 2023

@lienka.7 asi zeres seno lebo sa chovas jak taká krava :D hovno ta do jej života takze nevieš poradiť drž radšej ústa 🙂

vlado818
13. jún 2023

Preco ludia pisete take primitivne otazky na MK?
To Vam zablokovali google??? Cas co ste stravili pisanim otazky ste mali odpoved 10x cez google.
Clovek na MK ma pocit ze Slovensky narod je fakt..

autor
13. jún 2023

Ďakujem za všetky odpovede 🙂 nie nechystam sa mám svoju prácu rada. Avšak nakoľko presunuli časť UK teamu do iného štátu nedávno, tak som bola zvedavá, lebo je to taká backmind myšlienka.

Možno som na googli len hľadala zle výrazy, lebo priamo na sociálnej poisťovni pri podpore to nebolo, ale skúsim dlhšie.

Ešte raz ďakujem všetkým 🙂 krásny deň prajem 🙂

lienka.7
13. jún 2023

@nikaa951
@nataly420 no aké ste obe múdre, to sa musí uznať 👌👌👌 pokial jej tu vymyslenu podporu ci PNku budete platiť zo svojho, nedbam. V opačnom prípade sa tu nahrajte na husté a nemudrujte, ok?

angela85
13. jún 2023

Ťa nedocerpana dávka v nezamestnanosti sa ti presunula,aj keby si musela čerpať znovu po mesiaci dávku v nezamestnanosti tak máš nárok na zvyšok. Podmienka je že za posledné tri roky musíš mát odrobené dva roky

nataly420
13. jún 2023

@lienka.7 nestrápňuj sa ešte viacej prosím ta 😅 radšej sa choď vyštekať na dvor nikto tu neni zvedavy na tvoje nechutne reči .. len výsmech a jed ide z teba..

tarra6
13. jún 2023
angela85
13. jún 2023

@tarra6 tak sa ospravedlňujem,buď staré informácie,alebo som si to a niečím pomýlila. Ale bola som v Tom,že takto. Ale pozrela som si sociálku a tam je napísané 4 roky.