Ahojte. Prosim Vas, kolko meskaju momentalne cestovne pasy? Boli sme na začiatku aprila, a zatial nic...kedy mozem cca očakávať ze nam ho vydaju? Ďakujem
Preco maju tie cestovne pasy teraz take meskanie? Je jasne, ze kazdy rok pred dovolenkami je viac ziadosti o nove pasy, ale tento rok je ich az tak vela?
@beloved od apríla sú drahšie tak bol nával predtým.
@sejbipi tj 30dni + 14?
Áno
@januska12323 Ano viem, ze su drahsie, ja som davala mojim detom robit v januari a boli sme tam dvaja
My sme boli koncom marca a este nemame.
Ja som bola cca uprostred marca a hotový bol po 43 dňoch 🙂
Chodi aj sms o zhotoveni, neviete?
My sme dávali dcére robiť pred cca 2 týždňami, ten do 30 dní, v KE nám povedali, že môže tak 2-3 dni meškať, tak uvidíme...
Neviem no, ja som si davala robit tyzden pred velkou nocou, priplatila som si za vydanie do 2 dni a stihli to nacas. Ked som si sla pas vybavit, cakali predomnou 2 ludia a ked som si ho sla vyzdvihnut, bola som tam jedina, kto cakal na pas.
Ja som bola 25.3. a ešte ho nemám.
50-60dni dohromady, my sme davali robit okolo 25. a este stale nemame
Ja som sa bola po prejdení času (30dni) informovať. Pasy mali hotové, iba neposlali sms o tom, že po ne môžem ísť, že sú hotové. Bolo nás tam takých viac, čo sms nedostali a pasy boli urobené.
Boli sme 21.marca, nemame ho doteraz.
@25daniela keď nepošlú SMS treba si to skontrolovať či je už hotový na stránke https://www.minv.sk/?stav-spracovania-dokladov
takéto sú služby štátu, keby takto fungoval obchod už dávno skrachuje
Bola som 4.4. a ešte stále nič, skontrolovala som si aj na tom portále a stále ziadost prijatá 🙂 ešteže sme si dali robiť v predstihu
Ja som bola v utorok povedat,že potrebujeme pasy a vo štvrtok boli doručené,dali sme robit 25.3
Ja som si dala teda uz drahsi teda uz v apríli robit ale neviem, ci mam pockat alebo sa ist informovat..pockam este tyzden a pojdem aj ja teda 🤷♀️
Autorka aký stav ti ukazuje na https://www.minv.sk/?stav-spracovania-dokladov ?
Nám meškal pár dní len (4 alebo 5, nepamätám sa už presne). V polovici marca som ho vybavovala.
@maranco pise mi ze ziadost prijata. Viac nic 🤷♀️
vybavovala som v polovici aprila, este ho nemam, Teraz v piatok druhy a rovno nas upozornili, ze to do 30 dni nestihnu, moze sa to natiahnut az na 90 dni. Takze odporucili priplatit. Tie vrat musia vydat v lehote, aka je stanovena. Problem je vraj s knizkami, vyrobca zrejme nebol pripraveny na taky napor, kvoli zvyseniu poplatkov....
Bola som 3.4. a stále nemám pasy
Nam meskal viac ako 2 tyzdne
Boli sme koncom marca a meškal cca 2 týždne