Kolkeho v mesiaci vyplacuju PN?Resp. meska tiez vyplata PN tento mesiac niekomu? Predtym so SP ci PN,ci materska vzdy prisla do 15 teho. Teraz prvykrat je problem.Mam cakat este,ci hladat pricinu ci je vsetko Ok?Dakujem za kazdu vecnu reakciu 🙂
@maybe888 bežne bývajú 2 výplatné termíny 15. a 25. v mesiaci. Momentálne keďže je pandémia a pracovníčky nestíhajú sú PN, OČR a ostatné dávky zo SP vyplácané priebežne ako sú spracované a to medzi 15. až 27. v mesiaci. Pokiaľ ti nenabehne nemocenské ani po tomto termíne treba si zavolať či je všetko ok.
kolega dostan PNku za januar teraz tak troska nestihaju...
Okr. Prešov 15-16.chodi na účet
@nafka0483
@alenah31
@michaela.g
@ivkakiwi dakujem za prečítanie a za reakcie, za čas napísať, pomôže to, ak viem čo čakať a zariadiť sa podľa toho a nezávidím, ak dakomu meškajú peniaze tak dlho a nemá si začo kúpiť chleba :( pekný deň všetkým
@maybe888 mne chodi vzdy 15., ale iba vtedy, kednposlem papier do 5.v mesiaci..ked poslem neskor, aj davka pride neskor..raz dokonca prisli dve v jeden den...za dva mesiaxe
Ja som bola vo februari aj PN aj na OČR. PNka mi uz prisla, OČRka nie. Tak isto mi aj OČR za november prisla az v januari. Chodi to rozne aj asi podla toho akp stihaju. V prvej vlne mi OCR za marec a april prisla naraz v maji
@maybe888 Su 2 terminy ked posielaju a ci je vsetko ok treba zistovat az ked ti nemocenske nenabehne posledny den v mesiaci. Lehota je do konca mesiaca, cize ak poslu v druhom termine, do konca mesiaca mas na ucte.