Ahojte baby,prosim viete mi niekto povedat kedy pride na ucet peniaze?Kolkateho?dakujem🙏
15
mne prisli dnes
chodi vtedy ,kedy aj ostatne statne davky, termin vyplaty rovnaky
dakujem,manzel zatial nedostal nic,pritom mal svhvalenu este v januari...
Mne prisiel dnes papier ze to mam schvalene neviete ze kedy asi priblizne mi pridu ?
Môžete mi poradiť, pred týždňom som dostal papier že mám schválenú a neviete kedy by som dostal na účet peniaze
@marcusmuller v polovici mesiaca
Ahojte baby chcem sa opýtať koľkeho peniažky chodia na účet? Keď ze po prvý krát mi prídu tie peniažky na účet Ďakujem pekne
@patulkaaaaa v polovici mesiaca, okolo 15. teho
@martinkatinka tiez mi ju schalili 30.3.21 tak tento mesiac dostanem? Dakujem za odpoved
@matusica12345 nie som jasnovidec, neviem ci to stihnu spracovat a odoslat.
Dostal niekto už sos dotaciu dnes ďakujem.
mne bola schvalena a uz je 19 aprila a nic mi neprislo nevie mi niekto poradit ci podpora pride alebo nedajboze to mohli nejak zrusit alebo podobne
este aby som to spravne povedala za mesiac marec som dostala 600 e v datum 16,3 a teraz mame 19,4 a stale nic ...
Dori cel bi. Som sa opitat podaval som si ziadost na dodaciu ale este nieprisiel mi.zadni papier tak nievjem ci mi.to shvali ale bo nie ako si to mozem.zistit podaval som to este 26 3 '
ta to sa od dnes načakam jak kkt do pi... 3 tyždne ...jebne ma
Dobrý deň neviete kedy dotácie prídu keď 15 vychádza sobotu? Ďakujem 😊
Ahojte, ja by som sa chcela opýtať: SOS dotácia mi bola schválená za 4 mesiac (apríl) 2021,prišli mi aj peniažky, no od 1.5.2021 som nastúpila do práce. Peniažky by teda mali byť moje alebo ich bude treba vracať?
Priblizne v polovici mesiaca