Ahojte,
Prosím vás kedy sa vypláca podpora? myslím ktorý dátum. Som prvý krát na PNke takže neviem. Ďakujem.
@klarissa25, skončila som prácu v skúšobnej dobe a na druhy deň som išla na PNku , ktorú som odniesla na sociálnu poisťovňu.
@katarina0123 tak prečo sa pýtaš na podporu ?? Pnka chodí buď cca 15 alebo 25 v mesiaci
@klarissa25 lebo som nevedela, či to je podpora keďže už som bez práce. Ešte som tento proces nikdy neabsolvovala doteraz som stále pracovala tak neviem.
@katarina0123 podpora je zo SP, ked sa evidujes na UPSVAR
Ak si chora, poberas PN - ak si si splnila vsetky nalezitosti - odovzdala prechodku SP
@klarissa25 takže PNka, ďakujem. Ešte mi nič neprišlo a chcela som vedieť kedy cca.
@veronikaszabova aha ďakujem, na úrade nie som evidovaná.
@katarina0123 odkedy si na PN? Prechodku si kedy odovzdala?
@veronikaszabova na PNke som od 13.12.2021. Prechodku? To je čo? Na kontrole u lekára som bola 7.1.2022 kedy mi dal lístok na peniaze a v ten deň som ho aj za niesla na sociálku. Asi sa pýtam blbo ale nemám poňatia ako to funguje teraz v covidovej dobe nikde nepúšťajú a ja som nemala možnosť sa poinformovať.
@katarina0123 vsetko zistis na internete, nemusis nikam chodit - ten Covid je uz tusim vyhovorka na vsetko.
Prechodku si odovzdala neskoro - € budes mat az koncom mesiaca
@veronikaszabova tak človek učený z neba nespadol. Ja sa radšej pýtam osobne. Každopádne ti ďakujem za odpoveď už som múdrejšia a nabudúce budem vedieť. A dokedy treba lístok na peniaze odovzdávať? Keď som teda neskoro odovzdala?
@katarina0123 najlepsie hned prveho v mesiaci
@veronikaszabova aha jasné takže teraz čakám cca do 25teho?
Podpora či pnka????