Kedy sa ukáže v poisťovni, že som absolvovala preventívku?

maminatimka
16. okt 2024

Preventivka a všeobecna
Dievčata kolko trva kym nabehne do poistovne že mam preventívnu vykonanu? Totiž som bola 10, septembra ku gynke/ preventivna/ a ešte stale mi ukazuje že nemam vykonanu preventívnu , lebo som si dala žiadosť na preplatenie tej cytologie...a toto mi chyba na splnenie..už aj vysledky mam samozrejme, mam všeobecnu..

patka06
16. okt 2024

Lekár má na zaevidovanie úkonu 60 dní

katariiinkaa
16. okt 2024

@maminatimka bola som na preventivke 1.8., v appke sa mi to ukázalo až tento mesiac, tiež som všzp. Toto však nezáleží ani tak od poisťovne, ale od toho kedy to tvoj lekár "vykáže".

bublinka1426
16. okt 2024

@maminatimka myslim ze to oni maju mesiac spatne. takze ak v sept az v oktobri sa uvidi

opuska
16. okt 2024

ano, lekar ma na to nejaky ten cas, este sa mi nestalo asi ani raz, aby to tam proste supol hned po preventivke 😀 a pri tom to podla mna vobec nemoze byt problem vykonat zopar klikov hned po tom, ako sa ta preventivka urobi.

mimuska328
16. okt 2024

@katariiinkaa prosím ta robili ti preventivku u gyn aj keď si tehotna??

katariiinkaa
16. okt 2024

@mimuska328 áno, spravila mi klasicky preventívnu. Pýtala sa má akurát či nešpinim alebo nekrvacam, ale tým že som bola v poriadku tak mi ju rovno spravila popri vyšetrení.

katkaseiner
16. okt 2024

mne cytologiu preplatili po 1 a pol mesiaci...ale tiez cakam na zapisanie preventivky u ineho lekara a to uz vyse mesiaca....

e1i
16. okt 2024

@maminatimka ja som bola 11.9 na gynde a 2.9 u zubara na pp a uz to v aplikacii vidim ako vykonane v dane dni

mimuska328
16. okt 2024

@katariiinkaa lebo ja som si myslela ze popri tehotenstve sa robiť nemôže tak sa opýtam môjho dr

katariiinkaa
16. okt 2024

@mimuska328 neviem ako to je, ona si len všimla že ju nemám ešte za tento rok spravenú, tak že rovno spravíme ak nemám ťažkosti. Vtedy som bola tuším 9-10tt alebo tak nejak. Neviem či sa môže robiť kedykoľvek počas tehotenstva, určite sa skús opýtať a uvidíš 🙂

mili2016
16. okt 2024

@maminatimka zdravím ako žiadate o preplatenie cytologie? Neviete či to prepláca aj dôvera? Ďakujem

rude_baby
16. okt 2024

@mili2016 ak máš Dôveru tak len pri preventivke povieš, že chces LBC, ty neplatis nic. Tvoj dr musí mať ale zmluvu s Unilabs https://www.dovera.sk/poistenec/benefity/vsetky...

maminatimka
autor
16. okt 2024

@mili2016 no všeobecna to ma v zozname že preplaca...poslala som bloček to je ok, len ešte ta preventivna neprebehla do všeobecnej zatiaĺ takže čakaju..

mahuliena_biela
16. okt 2024

@maminatimka uzávierka a fakturácia do ZP sa robí až po skončení mesiaca, takže za september išli dávky iba začiatkom októbra. Kým to poisťovňa spracuje, prejdu cca 3 týždne

bukajka_mata
18. okt 2024

Som v Dôvere a ešte sa mi nestalo, že by to tam bolo pridané úplne hneď. Chvíľku to trvá, ale tak to je ok, pridajú to tam, toho sa báť nemusíš. A odvtedy ešte vlastne ani neubehlo toľko času, bolo to len minulý mesiac, takže len buď trpezlivá. 😀