Dobrý deň momentálne som na úrade prace ale minulý rok 2018 som bola zamestnaná takže sa chcem spýtať kedy robia vo všzp to ročné vyúčtovanie a posielajú papier domov? Môže sa stať aj to že mi nič nepošlú? A kedy? Vďaka za odpoveď😊
Ahoj,zriaď si elektronickú pobočku a všetko uvidíš online. Ja mám napr.za minulý rok preplatok,neprišiel mi ešte žiaden papier od nich,ale na svojom účte všzp som to už našla vyrátané . Peniaze ešte neprišli, majú na to myslím tú istú lehotu splatnosti ako keď platíme my im-45dni od nadobudnutia právoplatnosti. Manžel mal nedoplatok a rzzp dostal pred mesiacom.
Alebo skús info cez callcentrum.
@kikulienkadd ďakujem lebo už aj mojej mamine prišiel papier a mne stále nič...skúsim tu pobočku si zriadiť a uvidím 🙂
@lucia322 len je to trochu nadlsie,lebo ti musia poslať ich grid kartu,ktorú potrebuješ na prihlásenie,ale potom máš pobočku doma "po ruke".
@kikulienkadd môžem sa spýtať mne to prečo neprišlo ani minulý rok ani tento? Posielajú to všetkým poistencom?
@butterfly333 ja som niekde čítala že to vyúčtovanie robia všetkym poistencom...ale neviem či to posielajú nejako postupne alebo naraz všetkým
@kikulienkadd no skúsim to a asi sa zájdem spýtať priamo na pobočku tento týždeň ak to nepríde
Ahoj zavolaj si tam ja som tak tiež mne nerobili ročné vyúčtovanie lebo som na RD
@masenkamedvedova áno skúsim alebo tam zájdem lebo vôbec neviem dokedy to má prisť ten papier
@butterfly333 ...to neviem...
@lucia322 mne minulý rok nič neposlali ani papiere ani preplatok