ahojte
kedy posielaju vymer pre ocr, ak som mala ocr v maji a doteraz neviem jej vysku
vdakaaaaaa
Ja som mala OCR posledný aprílový týždeň a vyjadrenie prišlo až v polke mája, koncom mája mi potom prišli aj peniaze.
@zuzkaa1991 ja este stale nemame nic :(
A bola si už niekedy predtým na OČR?
@nikaeli daaavno, ale mam inu pracu. a uz si riadne nepamatam kedy to chodi. mala som samozrejme iny vymer.
Pýtam sa preto, že mne sa každoročne dvíha plat o isté percentá a tiež som si minule uvedomila, že mi už dávno neprišiel výmer a že mi chodí (po mojom prepočítaní) stále rovnaká suma za deň. Bolo mi povedané, že od čias kovidu sa to už automaticky neprerátava a neposielajú sa výmery. Požiadala som o prerátanie a následne mi prišiel nový výmer. Odvtedy som bola na OČR ešte 2x a opäť mi nič neprišlo - čiže to už asi nerobia automaticky po každej OČR ako kedysi. Teraz keď nad tým rozmýšľam, neprišlo mi nič ani pri mojej PN.
@nikaeli fakt? divne
Mozno zamestnávateľ neskor poslal zalezi mozno ze sme od seba v rôznych mestách
Zákonná lehota na rozhodnutie je 60 dní
@lilinka88 dakujem
@zuzkaa1991 zaniesla som osobne
@nikaeli tak je problém niekde inde a nie v preratavani. To platilo počas dôvodu, tieto "pravidlá" boli k 31.8.2023 zrušené a rozhoduje sa o každej očr, taktiež sa ku každej zasiela rozhodnutie. Buď vám chodí do elektronickej schránky, na zlú adresu alebo ho poštárka nedoručí,ale určite je vystavené
Ja som bola v polke maja adosiel mi papier koľko na den som dostala