Ahojte mozte mi prosim niekto poradit, od kial si mam vyzdiadat potvrdenie ze som nedostala porodne v UK???
v UK nieco ako porodne u nas neexistuje, vola sa to Sure Start Maternity Grant a vyplaca sa to len niekomu, vlastne socialne slabsim rodinam. Skus o to poziadat a papier, ktory ti poslu, ze ti to zamietli mozes pouzit ako potvrdenie , ze si to nedostala, ale neviem ci by to takto slo.
Sure Start Maternity grant mas narok ked poberas benefity na deti🙂to jest child and tax credit.....nemusis ziadat porodne v UK mozes ziadat na SK a myslim ze tiez staci cestne prehlasenie alebo chod na job centre alebo citizen advice a spytaj sa tam kde by si prisla k takemu papieru ze si to nedostala a ani si to nechces uplatnovat,urcite budu vedla ale skusit mozes 😀
To tlacivo dostanes v Jobcentre... a vola sa to suer start maternity grant. Zamietaci list je vlastne potvrdenie, ze si nic nedostala. A dostanu len socialne slabe rodiny... takze... podat ziadost a pockat na zamietnutie...
potvrdenie ti asi nedaju. Ja som rodila v Irl. Porodne mi vyplatia teraz v novembri , resp. priplatok k porodnemu. Lebo porodne samotne uz vyplatili. Bola som v Sr ked mal malicky 1 mesiac a vsetko vybavila.
Takze v mojom pripade, im stacilo cestne prehlasenie, ze som to tu nedala. Lebo tu davka ako porodne neexituje