Kde získam duplikát strateného maturitného vysvedčenia?

14. nov 2024

Ahojte , prosím , viete mi poradiť kde získam duplikát vysvedčenia , ak stredná škola, na ktorej som maturovala, už je zrušená ? Viem , že existuje štátny archív , kam som písala mail , no tam mi odpísali, že tam neeviduju moje vysvedčenie , je tomu 20 rokov čo som maturovala. Je viac tých štátnych archívov že by bolo bolo v nejakom inom ? Nemate skúsenosti ? Ďakujem

cacianka
14. nov 2024

do ktorého archívu si písala ? neodpísali ti, pod ktorý patrila škola a kde mali odovzdať dokumentáciu po zrušení ?

pleby
14. nov 2024

mám presne tento istý problém a dokonca aj presne to isté obdobie. Neviem, za kým ísť, ani kam napísať. Totiž nikde moje MV neevidujú 🙈

zuzik1407
15. nov 2024

Ja som bola na škole a tam mi povedali,kde vysvedčenia posielali.Isla som do archívu,,,dala žiadosť a do 2tyzdnov som mala.....A to som maturovala 20rokov dozadu.Moja kolegyňa ,ktorá maturovala 30rokov dozadu to iste.....

zuzik1407
15. nov 2024

Zase ďalšia kolegyňa,ktorej škola bola zrušená volala až do Prešova.....tam jej tiež dali info.

autor
15. nov 2024

@cacianka volala som do toho kam by mala patriť škola ale odpísali mi , že sa tam nenachádza moje vysvedčenie , vraj sa mám obrátiť na školu ale ako keď kontakty ktoré sú na googli sú staré , nedá sa tam dovolať ?

autor
15. nov 2024

@zuzik1407 ale moja škola už neexistuje tak už neviem kde sa mám obrátiť , a v archíve ho nemajú

zuzik1407
16. nov 2024

Keď končila škola ,musela tie vysvedčenia niekde dať.Jedine skús mestský úrad,obec,alebo kto bol zriaďovateľ školy....