Ahojte , prosím , viete mi poradiť kde získam duplikát vysvedčenia , ak stredná škola, na ktorej som maturovala, už je zrušená ? Viem , že existuje štátny archív , kam som písala mail , no tam mi odpísali, že tam neeviduju moje vysvedčenie , je tomu 20 rokov čo som maturovala. Je viac tých štátnych archívov že by bolo bolo v nejakom inom ? Nemate skúsenosti ? Ďakujem
mám presne tento istý problém a dokonca aj presne to isté obdobie. Neviem, za kým ísť, ani kam napísať. Totiž nikde moje MV neevidujú 🙈
Ja som bola na škole a tam mi povedali,kde vysvedčenia posielali.Isla som do archívu,,,dala žiadosť a do 2tyzdnov som mala.....A to som maturovala 20rokov dozadu.Moja kolegyňa ,ktorá maturovala 30rokov dozadu to iste.....
Zase ďalšia kolegyňa,ktorej škola bola zrušená volala až do Prešova.....tam jej tiež dali info.
@cacianka volala som do toho kam by mala patriť škola ale odpísali mi , že sa tam nenachádza moje vysvedčenie , vraj sa mám obrátiť na školu ale ako keď kontakty ktoré sú na googli sú staré , nedá sa tam dovolať ?
@zuzik1407 ale moja škola už neexistuje tak už neviem kde sa mám obrátiť , a v archíve ho nemajú
Keď končila škola ,musela tie vysvedčenia niekde dať.Jedine skús mestský úrad,obec,alebo kto bol zriaďovateľ školy....
do ktorého archívu si písala ? neodpísali ti, pod ktorý patrila škola a kde mali odovzdať dokumentáciu po zrušení ?