Kde si stiahnem papier o prekonaní?

ninusa221
30. jan 2022

Baby prosím vas kde si môžem stiahnúť že som prekonala koronu? Doktorka povedala že to nájdem na koronagov len dáko to tam nevidím
Ďakujem🙏🏻

rysavka123
30. jan 2022

@ninusa221 najdete ale len prázdny papier o prekonaní ak myslíte to tak stačí napísať do google papier o prekonaní covid na stiahnutie

ivana.natasha
30. jan 2022

@ninusa221 ak hľadáš digitálny covid pass, tak túto vypíšeš údaje a môžeš si ho stiahnuť a aj vytlačiť
https://covidforms.nczisk.sk/covid-19-validate-...

ninusa221
autor
30. jan 2022

@ivana.natasha ďakujem krasne🙏🏻

ninusa221
autor
30. jan 2022

@ivana.natasha to keď vypišem tak mi pošlu ten papier ?

ivana.natasha
30. jan 2022

@ninusa221 nie to je digitálny covid pass, ale keď si ho stiahneš, tak si ho vieš vytlačiť. O službe, že by ti ho zaslali,neviem.

ninusa221
autor
30. jan 2022

@ivana.natasha digitálny covid pass mam teda mam tu apku green pass

ivana.natasha
30. jan 2022

@ninusa221 tak túto je to tlačivo, len ho musí potvrdiť lekár. https://www.health.gov.sk/?Covid-potvrdenia, ale teda ak si vytlačíš covid pass, tak podľa mňa to máš jednoduchšie, hlavne nemusíš ísť potvrdzovať k lekárovi. A na co to vlastne potrebuješ, keď máš covid pass?

ninusa221
autor
30. jan 2022

@ivana.natasha povedala mi že už to ona nevystavuje že si to mam stiahnut na 12 deň

ivana.natasha
30. jan 2022

@ninusa221 tak to potom máš covid pass, mala by si tam mat uvedené, že si prekonala ochorenie covid a dokedy ti platí, to je všetko

katarinka289
30. jan 2022

@ivana.natasha zaslu.Staci si v coronagov zadat poziadavku,aby vsetky aktualne posielali na mail.Aj mne prisli pre celu rodinu
Tonpotvrdenie je vlastne covid pass.Je tam uvedene,ze si prekonala a datum dokedy mas vynimku (180dni od pozit.PCR testu)

ivana.natasha
30. jan 2022

@katarinka289 ale to ja viem, pani ale chcela potvrdenie o prekonaní,čo bolo pred covid passom. Ja to mam aktivované, aby mi zaslali automaticky, doma sme prekonaní všetci, myslela som potvrdený papier poštou napríklad,ze neviem ci zasielajú, keďže ja mam všetko v elektronickej forme, tak som sa o to nezaujímala, či je aj takáto možnosť.

lucka11985
24. mar 2022

ahojte. Ja sa chcem opytat, ked chcem zistit, aky typ covidu som mala a aka som bola infekcna, to kde zistim? niekto mi vravel, ze to na nejakom tlacive pise... ale pochybujem ze to bude v tom potvrdeni - covid pass. dakuujem