Ahojte, prosím vás kde podať sťažnosť na starostu obce? Na Google mi nič konkrétne nenašlo. A už to je na nevydržanie. Ďakujem za každú radu.
mozno na nejaky inspektoriat prace? ved niekto je vyssie postaveny nad starostom. alebo neviem ci sa to neprebera s nejakou radou obce.
Staznost mozes predniest na zasadnuti obecneho zastupitelstva, ako obcan mas pravo zucastnit sa zasadnutia a predkladat navrhy, podnety aj staznosti. Ak ide o pochybenia z titulu vykonu jeho funkcie, napriklad nedodrziavanie terminov na rozhodnutie o staznosti a podobne, tak mozes sa stazovat na okresnom urade
Kazda obec musi mat zriadeny mail na podavanie staznosti a ten mail ma priamo kontrolor obce a on to musi riesit potom
na samosprávny kraj
No podla mna priamo starostovi, ci? Alebo sekretarke? 🙂
Na kontrolóra, na poslancov z opozičného klubu alebo to riesit verejne na facebooku. On nemá nad sebou priamo šéfa
Podľa toho v akej veci. Ak napríklad za nečinnosť, tak na Prokuratúru SR.
ono zalezi od predmetu staznosti
@konicekhobby
@cookie29
@tramtada31
@hiro
Za vyhrážanie či chce dostať na <>, za osočovanie osoby atď... neprestáva to ani po odsťahovani. Prišiel na novú adresu si vyliať mindraky. Za to že mu zostal ma krku alkoholik bezdomovec a ako obec sa musí on ho postarať.
Ani nahravanie nie je legalne ak sa nemylim, aspon nie pripustny dokaz...
podľa toho o čo ide