Ahojte neviete mi niekto poradiť, kde môže obec umiestniť kontajnery na separovaný odpad, dali nám ich k plotu a chcú tam vybudovať nejakú spevnenú plochu kde budú stáť je to na hranici nášho pozemku, asi meter od nich máme studňu. Je to v poriadku? Je tam smrad, neporiadok, hmyz, na dvore sa mi hrajú deti. Príde mi to nehygienické ..... Môžem s tým niečo robiť? Kde sa sťažovať? Nemáte niekto skúsenosť?
@solange7 tam som bola ale nášmu pánovi starostovi sa to nedá vysvetliť, stále melie dookola že niekde to byť musí a každému vyhovieť nemôže...... A keďže sme prisťahovalci dal ich k plotu nám, domácim by to nedal .....
@katarina1579 zatial v kazdej dedine, kde byva niektora moja rodina, ci niektora moja kamoska, su tieto triediace zberne nadoby postavene na priestranstve mimo domov. Este som ich nevidela niekomu pri plote domu.
Neviem, ako mate situovanu obec, ale urcite by sa naslo vhodne priestranstvo mimo domov.
Skus za starostom ist rovno s tym, ze mu okrem namietky navrhnes aj ine miesta, kde to este moze byt (ked na ne nevie prist sam).
Rozhodne by som mu ale povedala, ze ak to tam postavi, tak kvoli detom sa budem dovtedy stazovat a kludne aj sudit, kym to nedostanu prikazom prelozit.
Vratane toho, ze keby som chcela nehnutelnost predat, tak pritomnost takehoto stanovista odpadkov jej moze znizit hodnotu.
A nakoniec budu musiet v obci vynalozit dalsie prostriedky na vybudovanie noveho stanovista pre smetne kose niekde inde. Tak nech to postavia niekde inde hned.
@katarina1579 máš legálnu studňu?
@miskooo1987 áno mám
@katarina1579 mozes, na obecnom urade. Mas rozumne argumenty, povedz im o co ide a snad ti vyjdu v ustrety.