Na tuto otazku som nenasla nikde odpoved. Aby som uzrejmila situaciu, s mojim ex manzelom sme byvali u mojich rodicov. Po case sme sa rozviedli ale jeho trvaly pobyt ostal u nasich a on sa odstahoval na chalupu, resp. taky nas rodinny dom na vidieku, ktory sme renovovali a tam zije 3 roky, ma tam aj korespondencnu adresu. Trvaly pobyt vsak stale mal u nasich. Dnes som na chalupe bola pre syna, ktory tam travil s otcom Velkonocne sviatky a kedze s exom uz dobre vychadzame sme sa dohodli, ze v sobotu pojdeme spolu volit a potom pojdeme so synom niekam spolu na obed, mensi vylet atd. Povedala som to mame a ona mi povedala, ze pred casom bez mojho aj ex vedomia mu travy pobyt zrusili, lebo nevideli dovod aby ho tam dalej mal. A je to v poriadku, mali na to pravo, to neriesim. Druha vec, ze mu to aspon mohli oznamit, ale oni sa s nim nebavia, maju nanho tazke srdce. Kazdopadne zatial o tom netusi. Teraz si predstavujem situaciu ako sa stretneme vo volebnej miestnosti a on na zozname asi jednoducho nebude. Z toho vychadza moja otazka, kde ma ist volit takyto clovek? Trvaly pobyt mal na Kramaroch v Novom meste, teraz je zruseny, kam teda ma ist? Ak ma niekto viete nasmerovat, budem vdacna.
Trvalý pobyt mate v obci... Podľa mňa v mieste posledného trvalého pobytu. A v rámci obce/mestskej casti/mesta je volebný okrsok, kde chodia voliť ti, co majú trvalý pobyt takto zriadený
Pan exmanzel ma hlavne neplatny OP, obavam sa, ze vzhladom k vysokemu datumu uz nevybavi novy a teda volit nebude.
ZŠ Za kasárňou
Človek, ktorý nemá tp na konkretnej adrese je vedený len na mestskej časti. Treba sa tam opýtať, kde majú volebnú miestnosť