Ahojte, chcela by som sa opýtať ak máte niekto s tým skúsenosť… Podala som návrh na vklad 9.8. a keď kontrolujem stav, je tam stále že návrh je ku dňu … “ v konaní” ide o darovaciu zmluvu, ktorú som si spisovala sama, ale myslím že obsahuje všetky potrebné náležitosti, ale vždy je tam to “ čo ak “ , myslíte že ak by im niečo v zmluve chýbalo bolo by to v stave “ konanie prerušené “ už skôr alebo to môžu zistiť že tam niečo chýba aj dajme tomu pred koncom lehoty? Ďakujem vopred za odpoveď 🙂
@draik okey dakujem, tak uz len cakat a sledovat stav :D
Buď pokojná : 09.08. to je iba 10 dní, ešte 15 bude ležať spis na kope a potom sa stav možno zmení. Majú na to 30 dní
No nám rozhodli presne na 30. deň, takže ozaj sa nemajú kam ponáhľať, ešte si počkáš
@hefo presne tak, aj my sme par rokov dozadu si zaplatili zrýchlený vklad kvoli banke. Každý deň sme kontrolovali a nic. V posledny den tam mm volal, ze co je s tým a pracovnicka ze co? Vy ste mali zrýchlený vklad? No tak to hneď musim urobit! Mimo toho, ked sme tam boli, ďalšia pracovnicka si tam lakovala nechty a pod. Cize asi tak su vyťaženi.👌
Kataster v TT kraji.
no ved vieme ako urady funguju…. to je jasne ze nemozu jednu ziadost ktoru by posudili za max hodinu ked prilohy a vsetko sedi, mat na kope realne 30 dni… a hlavne v malom meste, tych ziadosti fakt nemoze byt tak vela, a mne nevadi cakat len som zvedava ci bude treba nieco doplnat :D
V konaní znamená, že sa návrh posudzuje/čaká v kope. Ak by bol problém, tak je prerušené, ale na to je čas, keďže vyťažené katastre sa nemusia ponáhľať s prerušením pred uplynutím 30 dní.