Mám problém, kamoška mi dlží peniaze a ja ich od nej nemôžem nijak raz dostať.Nejedná sa o malú sumu,ale ide o 350,- eur.
Bola som aj na polícii a povedali mi že ak podám trestné oznámenie môžem aj nemusím od nej tie peniaze dostať.Že to nieje ešte trestný čin je to len priestupok.
No ja neviem ozaj na koho sa mám obratiť.Neviete o niekom kto by mi poradil???
pekna kamoska 😠
Ja som mala zmluvu overenú notárom, vyhrala som súd, išlo o niekoľko tisíc eur a do dnešného dňa nemám ani cent, takže ak ich od nej dostaneš budeš mať obrovské šťastie 😉 veľmi by som však s nimi nerátala ☹
Tiez mi kamoska dlzi 300eur a nevidela som ju uz asi 6 rokov a pochybujem ze niekedy uvidim...kopec ludi mi dlzi peniaze ale kaslen na to nechcem si tym zneprijemnovat zivot .asi s tym nic nenarobime..len som sa poucila, aj keby sa kamarati pri mne po zemi plazili nepoziciam ani cent...
my sme tiez obcas pozicali a bud sa vratili neskutocne neskoro, alebo sa dokonca dotycny dohadoval, ze hodnota tych penazi uz nie je ta ako byvala vtedy (nielen ze dostaval peniaze, dostal aj auto). Samozrejme si myslel ze opotrebenim auta sa hodnota dlhu znizi 😀 😀 😀 Horko tazko sme sa dostali spat k nasim peniazom a uz fakt nepoziciam. Nikdy a nikomu. Clovek aby sa hanbil pytat vlastne peniaze. Zial poradit neviem. Ja by som k tej kamoske chodila jak na klavir a stale pytala. Ci je to trapne alebo nie, komu to ma byt viac trapne?
ak to nemas pisomne,tak si asi nepomozes...horsie je ze su aj take pripady ze to mas aj pisomne aj vyhras sud ako tu jedna spominala a peniaze neuvidis...takze ci sa na mna niekto nahneva alebo nie.vyhradne poziciam bratovi,mame,otcovi co viem ze mi vzdy vratia. a nikomu cudziemu.....na rozdavanie nemam. 🙂
pokial to nemas pisomne, ze si jej ich pozicala, potom prakticky nemas sancu ich dostat naspet