Ahojte som v zlej finančnej situácii . Som po operácii a tak skoro nemôžem do práce nie že by som nechcela ale zdravie to nedovolí.som mama dvoch detí . Momentálne som pn a finančné ledva zaplatím teraz nájom . A tu je problém kde sa obrátiť o pomoc ohľadom základných potravín ja niesom žiadna ktorá by využívala vždy som bola naučená makať no bohužiaľ môj zdravotný stav nedovoľuje ísť do práce. Ja nepotrebujem nejaké veľké nákupy ale základné potraviny a prášok na pranie ..kľudne ak niekoho poZnate kto pozicava peniaze aj za úrok v banke mi nič neschvália nakoľko som pn ďakujem za každú radu . Prosím neútočil na mňa ohľadom ex neplatí nič a nechcem aby sa stretával s deťmi ani deti to nechcú kvôli istým dôvodom nechcem ich uvádzať skúšam vybaviť náhradné výživné ale to tiež trvá istý čas ..ďakujem za každú radu
skuste Slovenska katolicka charita, Cerveny kriz, Potravinova banka, aj samospravy nieco take robia... odkial ste?
Ty si tu už raz písala, však? Baby ti písali kde všade sa obrátiť.
Úrad sociálnych veci a rodiny napr...
Hlavne si nepožičiavaj žiadne peniaze od nebankoviek veď ako to chces splácať keď teraz máš ledva na nájom?
Ako staré máš deti?
Aj na mesto by sa dalo obratit. Mnohe maju zriadene potravinove "spajze" a pod.kde ludia priniesu a oni prerozdelia ludom v nudzi v ramci mests.Len musia o danej rodinke, cloveku vediet a mozno preveria situaciu
na socialne oddelenie v mieste bydliska maju na to vycleneny fond aj vedia pomoc materialne drzim palceky
Lidl zbiera potraviny pre ludi v nudzi a prerozdeluje ich. Skus ho oslovit. Alebo aj krizove centrum v tvojej blizkosti.
Napíš mesto.
Hocikto ti dnes pomôže. Napíš do FB skupiny tvojho mesta a zajtra máš plnú komoru
inak co sa tyka oblecenia, aby si nejaky cas nemusela kupovať, obrať sa na
poskytuju jednorodicom oblecenie
U nas sa robia zbierky potravin stale, jednu robi mestsky urad druhu charita pri kostole. Je to podla mna aj pre tych, co to potrebuju ok, lebo nemusia sa s darcami stretat, iba proste nahlasia sa, ze potrebuju pomoc a ked sa co vyzbiera, tak vtedy si pridu zobrat na tu charitu alebo na mestsky urad. Skus sa u vas popytat, ci take cosi je - u nas tie zbierky aj cez FB ohlasuju, to vies aj online pohladat, ani chodit nemusis - skus pohladat, urcite tam bude telefon, skus zavolat... A niekedy aj obchody robia tieto zbierky - Lidl viem ze to tak ma, ze tam mozes do takeho kosa dat... ale uz neviem, ako funguje to odovzdanie tym, co potrebuju. Aj Kaufland robi zbierky potravin a prerozdelovat to bude Cerveny kriz...
Skuste oslovit organizaciu Jednorodic..oni pomahaju aspon s potravinami...tak isto hodina detom, nadacia J&T