Ahojte nieviem ci je to pravda ale počula som ze vraj sa bude vyplácať jednorazova pandemicka dávka tak 300 eur dostane každá jedna rodina ale to len jednorazovo , a ešte ze aj prídavky na deti do ukoncenia nudzoveho stavu 100 e na každé jedno dieťa , myslíte ze je to pravda ja o tom pochybujem
@sisa_s hm áno lebo som to uz hľadala aj na inernete a nič také neexistuje , hm bolo by super každý by sa potešil ale mne sa to aj tak nezdalo žeby vláda nám len tak kvoli covide rozdávali peniaze to určité
A pocula si aj o tom, ze sa planuje zvysit 10 nasobne domova dan... tiež ta to potesi? Lebo niekto vsetky tie nezmyselne pandemicke prispevky musi "zaplatit"
@kristiii ja som ho nehladala, hovorila mi to moja byvala sefka...ma stavebnu firmu a obchoduje s nehnutelnostami...tam sa nad tym rizculovala...ale tk bude sk vsetkym ta...u nas v meste napriklad aj smeti zdvihli...kazdy rok sa pridavalo cca 20 az 50 centov a teraz su z 26€ na 35€...
Hm uecite ma to nepoteší ..ja som sa len chcela informovať čí o tom niekto niečo nevie nič viac ,my tiež platíme dané za dom a teraz co sa mam zabiť ze zvýšili nech zvýšia kazdy si svoje musi zaplatit nieko by tu chcel vsetko zadarmo
Ved ty chces zadarmo prispevok...😁😁😁inak ak to ozaj zvysia, tu domovu dan, tak my namiesto 50€ budeme platit 500€ 😨😨 na nervy toto vsetko
Navrhli to analitici, milion článkou nato denne vidim..ale nikde som nečitala žeby sa o tom vláda zmienila. Ale čitala som že aj prezidentka to už riešila pár dni dozadu
Akože ja tiež toto nechápem, človek si ledva kúpi byť, 30 rokov hypotéka a ešte plat vysoké dane 🤦♀️
Citanie s porozumenim a neverit vsetkemu v style "pocula som" 😉 ziadny takyto navrh neexistuje, iba jeden institut si zmyslel, ze toto by bolo super 😀