Prosím Vas, nepozerali ste vcera niekto spravy? vraj tam bolo, že je zakazane kocikovat. nepozerala som len mama mi dnes volala aby som nikde nechodila.
Treba použiť niekedy aj zdravý rozum
Chodím vonku. Nedycham nikomu na krk 🤷
aj ja chodim...len ci nahodou nejaka zmena v tom chaose
kočíkovať môžete, to patrí medzi výnimky zo zákazu vychádzania - zabezpečenie starostlivosti o deti
@misana84 no hádam by si dieťaťu nedopriala čerstvý vzduch, ja chodím každý deň, aj cez mesto, dokonca okolo policajnej stanice a ešte nikto na mňa nevybehol s obuskom 😂😂 včera som stretla 2 hliadky a mali úplne v paži kto kade chodi a ano, berie sa to ako starostlivost o blízku osobu 😉
Tak aby pes mohol ísť von a moje dieťa nie?? Takú ešte nehrali
@hettinka len je to blbost, zviera mozes vencit, ale babo vyvetrat nie? Normalne som rada, ze moja mama ma mala, ked nebola korona.. ja som.inde ako vonku v kocsri nezaspala a balkon nemali..musela so mnou chodit bez ohladu na pocasie! A su take deti a cerstvy vzduch je dolezity..
@hettinka povies ze ides do lekarne 🙂 aj nas predseda parlamentu siel len do lekarne 😂
Kocikovanie je oficialne zaradene medzi vynimky z obmedzenia pohybu
Policajt, čo ma deti, to pochopí. Podľa mňa to spadá pod starostlivosť o dieťa. Lebo akože sú teoreticky borci, čo by to zneužili. Napríklad minule som videla chlapa, ktorý mal v starom kočíku... letáky 😁
@misana84 my chodíme von aj doobeda aj poobede so synom. Bude mať 3 roky a ako mu mám vysvetliť, že teraz budeme 2-3 týždne doma, nech mi vylezú na hrb. Nikde medzi ľudí, na ihrisko s ním nechodím. Zoberiem ho poprechádzat, pobeha s loptou a ideme domov. Už nás videlo viacero policajných hliadok ale nikto nič, aj to su len ľudia a pochybujem, že budú buzerovat matky s malými deťmi ktoré sa o samote prechádzajú.
@basska_b áno, nielen policajt čo má deti to pochopí, ale každý normálny policajt. (žiaľ, tých je menej) Pokiaľ je niekto evidentný špekulant a k tomu ešte aj drzý, s ktorými sa v tomto čase naozaj vrece rozdrapilo, niet sa čo čudovať ak niektorú mamičku poučenú bud z TV alebo z MK otočí 🙂 To sa dá pochopiť si myslím 🙂
Kocikovanie bolo pridane do vynimiek zo zakazu vychadzania, moze sa chodut kocikovat neobmedzene. Informovala o tom poslakyna Vladimira Marcinko, je to vraj aj oficialne v tom vyhlaseni vlady, si to mozte stiahnut.
@didi2102 Extravilán berieme ako keby je v prírode preto tam posielame.. Je to najbezpečnejšie... 🙂
@misana84 nie je, so synom, 3r, uz davno bez kocika, sa chodime vyvetrat/prejst kazdy den
@misana84 Ale no. Bežne kočíkujem, aj do obchodu, z obchodu, cez park. Čo mám s tým kočíkom lietať? Toto je doba...