Je potrebné zavedenie vody pri otváraní novinového stánku?

anjeliik
30. sep 2019

Vedel by mi niekto poradit, Chcela by som otvárat novinovy stánok a neviem ci je potrebné, aby tam bola zavedená aj voda? Gastro vyrobky tam nebudem predávat, ani cigareti. Dakujem za odpovede 😉

lula313
30. sep 2019

@anjeliik fuuuha a premyslela si si to dobre? Mame znamych, ktorý mali tri stánky a už majú len jeden a aj ten idu zatvoriť, lebo tlač už pomaly nikto nekupuje. Keby nepredavali oblbováky na deti ako žuvačkove cigarety, ale aj tabakové vyrobky, tak by už roky nefungovali. Ale spat k tvojej otázke, zavedenú vodu tam určite nemaju

pribinak
1. okt 2019

Toto si dobre rozmysli, u nas na velkom sídlisku uz nefunguje ziadny. Ludia uz nekupujú noviny a časopisy ako volakedy.

ericavargo
1. okt 2019

si si ista? trend je taky ze stanky sa rusia, neuzivia sa...

0silvia0
1. okt 2019

@anjeliik no budeš zisková, jedine ak budeš predávať v stánku hore bez😇

anjeliik
autor
1. okt 2019

@lula313 Tam budem skor oblecenie predavat,stánok je pri kupeloch. Kebyze chcem otvárat butik s oblecenim tam by mala byt aj voda zavedená. Ale ked to bude novinovy stánok Plus doplnky aj oblecenie samozrejme tak dufam ze nie 😊

lula313
1. okt 2019

@anjeliik Ok, ak to máš takto premyslene, tak držím palce, aby ti podnikanie vyslo😊

fokuska
1. okt 2019

@anjeliik Nie som si ista, ci to bude ok ked ti pride kontrola. ze akoze je to novinovy stanok, ale pritom je to butik s oblecenim.

anjeliik
autor
1. okt 2019

@fokuska Noviny tiez tam budem predavat Plus vsetko co bude v podmienkach 😉