Zdravim,odoslala som dobierku prvou triedou s tym,že na pošte na uistili,že na druhy deň to tam je.Už su to 4 dni a balik je stale v preprave?????🤯😑😑😑😑 zaplatila som z poštovne 9€!!! Môžem sa niekde sťažovať? Ma to zmysel?
reklamáciu podať, minimálne vrátia poštovné, ak sa zásielka stratila a bola poistená alebo bola poslaná doporučene, tak aj náhradu vyplatia.
@adrianebrooks ja som posielala balik do zahranicia,ze do 2dni tam bude,postovne 63e a prisiel za tyzden :-/ to nabuduce radsej na otocku sama zanesiem za tie prachy,slov.posta uz nikdy viac
@veronika33 Myslela som si,že sa to da nejaka reklamačka,len som si nebola ista či sa to vôbec oplati a budu s tym aj realne niečo robiť.No dufam teda,že hej lebo po nočnej som cestovala hned 15km na poštu 15 km naspať plus tych 9,80€ za poštu a zajtra je to 5deň a pani to podla mna už ani neprevezme kedže to potrebovala surne takže cesta plus 10€ v lufte🤯 to je radost
@adrianebrooks reklamáciu podať môžeš no iba ak máš podacie číslo a teda si to posielala doporučene 1. triedou, no aj tak ti bude na 2 veci. pošta ti odpíše, že pri 1. triede negarantujú doručenie na druhý deň.
ak si to posielala iba 1. triedou, tak sa sťažovať môžeš tak akurát na lampárni.
@adrianebrooks urcite sa nedaj odbit !!!! A bojuj za svoju pravdu uvidis vyplati sa
@adrianebrooks treba podať na poste reklamáciu