dobry den. Surne potrebujem ist nakupit malemu syncekovi nieco do obchodu s detskym sortimentom do druheho okresu. Kedze je to vo vynimke tak by som mohla a keby nahodou policia by to mala chapat
@katka281 pardon zabudla som dodatok
ze ci niekto tak bol a nebol ziadny problem?
Ja som vcera cestovala z BB do LM (ale bola som u lekara) a nikto ma nekontroloval. Este sme sa zastavili v tescu na nakup...Keby ta zastavia, tak to urcite pochopia. Patri to do vynimiek, kludne chod, ked to malicky potrebuje, nevidim v tom problem 😊
ja pendlujem každý den hodinu do prace a naspäť a zatial ma nezastavili ani som nevidela že by zastavovali niekoho 🙂
Ja takisto,ako @claudia001 , denne do práce do iného okresu, žiadne kontroly som nevidela.
Nebudu ziadne kontroly na hraniciach okresov, a ani nie su... aj to bolo niekde povedane
Len si ešte over, či bude obchod otvorený, nech nejdeš zbytočne.
no ty môžeš z obchodov len potraviny, ak ťa nachytajú v inom(niekde kontroly robia)pokuta......obchody otvorené môžu byť, ale ty môžeš len potraviny......
ked budeš mať negatívny test, možeš ísť nakupovať aj do ineho obchodu, ako sú potraviny...od pondelka
@mogaa nie, moze ist nakupit aj do obchodu s detskymi potrebami, ako je napriklad predeti a pod.
Detské obchody patria do skupiny starostlivosť o blízkeho a väčšinou všetky veľké sú otvorené. Pre istotu by som si nechala doklad z obchodu ak ta nebudú kontrolovať skôr. A keby chceli byť veľmi pre motivovaný policajti môžu ísť na nákup s tebou.
Dakujem vam krasne. PEKNY VECER
A v com potrebujes poradit? 😁