Je možné vybavenie cestovného pasu aj mimo svojho okresu?

buzby
9. mar 2022

Mamičky, potrebujem poradiť. Potrebujeme malému vybaviť pas, kvôli návšteve mojej sestry. Avšak v okresnom meste nefunguje registračný systém a dnes sme si tam vyzeralo niekoľko hodín a aj tak sme pas nevybavili, a tak by sme chceli ísť do iného mesta, kde tento systém je funguje. Je možné vybaviť pas aj mimo svojho okresu. Ďakujem

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
9. mar 2022

dieťa má do troch rokov,budete vybavení prednostne,mali ste ísť dopredu za patričnou pracovníčkou na informácie,my sme to riešili pred pár dnami

janinah
9. mar 2022

v inom meste to nebude oveľa lepšie,myslím ten čakací rad

buzby
autor
9. mar 2022

@viestta ďakujem. Už som to aj našla.

buzby
autor
9. mar 2022

@janinah no práveže na PZ v našom okrese toto tak nefunguje. Bolo mi vysvetlené, že má prísť jeden z rodičov alebo starých rodičov si tam sadnúť a čakať v rade a dieťa stačí ak príde potom. V susednom meste je majú na zajtra voľné termíny, preto chceme ísť tam.

matullienka
9. mar 2022

@buzby ani v za teraz nevybavuju prednostne bola som tam predvčerom a čakali tam všetci, bolo tam ľudí tak na celý deň čakania fakt nepreháňam, včera som išla do By a ľudia čo nemali casenku boli vybavení do 30 minút. Mne povedali, že treba ísť do menších miest

mimi3008
9. mar 2022

@janinah vazne? My sme si minuly tyzden vystali z 2,5 rocnym a 4 mesacnym. Pani na vratnici naz videla, nic nepovedala. Skoda, ze som o tom nevedela😔

janinah
9. mar 2022

@mimi3008 netreba ísť hneď ráno do toho radu.lebo vás čakajúci zjedia.lepsie tak okolo 9 tej.listky ešte sú.lebo deti do troch rokov nie je tak veľa...

mimi3008
9. mar 2022

@janinah kamarat tam prisiel po nas asi kolo 9.30lenze ho nestihli vybavit do obednej pauzy a pred tou pauzou cakajucich rozpustili a po pauze mohli cakat odznova. Cize 2 hodiny cakal uplne zbytocne. Uplne chore