Dá sa jedeň deň odhlásiť auto na niekoho aj prepísať, a na druhý prepísať zase na toho predošlého? Kvoli zrušeniu poistky...
@alenah31 ano viem, 30 a 30 eur, rozdiel je cez 200 je tam aj havarijná
tak to urob. Poplatky si zaplatíš - a nelegálne to nie je🙂
Dá sa "dočasne odhlásiť" (volá sa to trochu ináč), to vyjde lacnejšie (od 5 eur). Zánik poistky je aj vtedy.
myslim si, ze to nemozes urobit... prave koli machinaciam s poistkami.....
keď prídeš odhlásiť auto, tak predsa musíš nahlásiť rovno nového majiteľa, nie? Alebo musíš odovzdať značky a auto definitívne vyradiť z evidencie.
@sasa1310 samozrejme, nie je to definitivne prihlasenie. V decembri som prepisovala auto, pan isiel so mnou. Predlozili sme obidvaja doklady, policajtka rucne napisala do technickeho noveho majitela. Ja som si technicak odfotila a na zaklade tejto fotky som zrusila poistku. On si potom u nich v okrese vybavil nove SPZ. Staci taketo vysvetlenie?
napis potom, ci sa ti to podarilo. Myslim si, ze odhlasit na tu istu osobu nemozes, ze to musi byt ina osoba
ale vždy si zaplatíš poplatok - kolok za prihlasovanie - čiže neviem čo na tom v konečnom dôsledku "zarobíš". Pretože ak na niekoho odhlásim auto, on musí na seba auto prihlásiť - platí kolok, potom ho on odhlási na teba a ty zasa na seba prihlásiš - platíš kolok.