Je možná zmena rehabilitačného zariadenia, ak mi procedúry nepomohli?

sandrila
7. mar 2021

Ahojte, mala by som jednu otázku: Chodila som na rehabilitácie s chrbtom, ale tých procedúr, ktoré som dostala bolo veľmi málo a boli aj dosť krátke a vôbec mi to nepomohlo. Preto by som si chcela skúsiť nájsť nejaké lepšie rehabilitačné zariadenie. Je možné zmeniť rehabilitačné zariadenie a chodiť znovu na rehabilitáciu do iného zariadenia? Bude mi to v takom prípade poisťovňa znovu preplácať? Alebo keď chcem znovu chodiť na rehabilitáciu do nejakého iného rehabilitačného zariadenia, tak mi to už poisťovňa nepreplatí? Vopred ďakujem za info.

janinah
7. mar 2021

najskôr o 3 mesiace po ukončení reh....uvažujte o kúpelnej liečbe,mne pomohlo až to a nie rehabilitácie,kde som upachtrená dobehla z práce,odbuchala procedúru a letela do práce zas....a nebola chyba reh. centra,že mi to nepomohlo,ale moja /hlúposť/

sandrila
autor
7. mar 2021

@janinah Aha, čiže v takom prípade je teda lepšie sa asi ešte pýtať na kontrolu v rámci toho pôvodného rehabilitačného zariadenia. Možno mi ešte dajú nejaké ďalšie procedúry, lebo tohto bolo fakt málo a boli veľmi krátke. No a keď to nepomôže, tak potom teda musím čakať 3 mesiace a dovtedy si zvážiť, že či skúsiť nejaké ďalšie rehabilitačné zariadenie alebo teda tú kúpeľnú liečbu, ktorú ste spomínali.

janinah
7. mar 2021

@sandrila vždy po ukončení procedur sa robí kontrola lekárom v danom reh. centre a on vie procedúry pridať ak treba

sandrila
autor
7. mar 2021

@janinah Teraz je výnimka kvôli korone - majú teraz kvôli tomu taký zjednodušený postup. Nedávajú automaticky kontrolu všetkým pacientom, ale iba tým, ktorí chcú ísť na kontrolu, lebo sa necítia dobre. Ja mám pocit, že mi tie procedúry vôbec nepomohli a že ich bolo veľmi málo, tak sa teda budem musieť pýtať na kontrolu.