Zdravím momentálne som konečne po 3 mesiacoch vybavil invalidný dôchodok.a už čakám na rozhodnutie vie mi niekto povedať ako dlho asi trvá kým sa dostane ku vám? Nechce sa mi veriť že mám čakať 60 dni na papiere riešil som to všetko v BB a v piatok mi poslali papier s tým že bolo vykonané posúdenie zdravotného stavu bez mojej prítomnosti a zároveň že mi bude odoslané rozhodnutie. Je tu niekto kto mal skúsenosť s týmto a vie kedy vlastne naozaj chodí to rozhodnutie? Za odpovede budem rad
@eriksonka1234 60 dni ste čakala na rozhodnutie? To je choré preboha
@yvkay ani ja úprimne neviem mne bolo na sociálnej v BB povedané že komisia bude bez mojej prítomnosti ale tak snáď bude všetko Ok a rozhodnutie bude čím skôr predsa len čakám už celkom dlho a hlavne čakať na papiere 2 mesiace je hlúposť ale tak čo nerobíme ale ďakujem za informácie nakoľko na sociálnej vám nevedia povedať nič
mne blizky pribuzny zacal vybavovat ID na jesen v novembri, v januari bola konecne skompletizovana a podana ziadost, pre koronu v nepritomnosti posudeny zdr. stav v marci, a prve peniaze dosli v juni ale kumulovane spatne od podania ziadosti. potom uz pravidelne kazdy mesiac.
zac. juna dosiel papier o vymere dochodku a 12. 6. boli uz peniaze na ucte.
@ol4p zo zakona maju 60 dni na vybavenie na ustredi v Ba
Ak mi schválili od 8.3.tak vyplatia od 8.3 automaticky? A v rozhodnutí bude aj na koľko rokov je ID schválený?
@negymama dobrý deň ako dlho čakal váš manžel na rozhodnutie o výmere dôchodoku ja som podpisovala 6.10.2023 a čakám stále
@sofinka1980 60 dni je zakladna doba trvania mozu predlzit na 90 dni pripadne dlhsie podla udajov
ak ste podpisovala 6.10 tak mozno v polke decembra ale skor az januar
@sofinka1980 asi dva mesiace, oni maju tusim 60dni na to.
@mamina7070 to nepíšte ani čo žartu už rok a pol čakám na invalidný a to odkedy som podala žiadosť až po schválenie a podpis a následne o čakanie na výmer už je toho dosť čakania
@sofinka1980 prosim ??? cas sa pocita az od podania kompletnej ziadosti do BA tj kedy ste ju podpisali (po posudeni) skor ako o 60 dni to isto nebude s tym neratajte ani omylom
ja mam tiez ID a ZTPS
@mamina7070 ja viem že skôr to nebude podpísaná žiadosť 6.10 no oni majú čas sa ešte možno nacakam ale ďakujem za info
@ol4p mne 60 dni, a teda u nás pokiaľ človek nema posledné stadium, neuznali nikomu. Vraj covid, musia šetriť. Mladý chalan prišiel o nohu, nepriznali ID...