Dobry večer. Chcela by som sa opýtať. Sme 10 žien ktoré okradla jedna osoba. Predavala veci. Chcem sa opýtať aku sumu musime mať aby sa to bralo ako trestný čin ?
A ak tu sumu danu nemame ale chyba nam zopar eur - budú to policajti riešiť aspoň ako priestup ? Alebo vobec nič sa stym neda robiť. Ďakujem pekne
@miskooo1987 dakujem a ked tolko nemame ? Budu to nejak riesiť ?
Priestupok.... potom v občianskom konaní pýtať náhradu škody a trovy konania...
Ale ak bola za takýto priestupok riešená už, tak sa na hranicu neprihliada...
@miskooo1987 dakujem a chcem sa este opytat ak sa do toho vyzname mame jednu zienku ktoru okradla pred 2 rokmi to uz pouziť asi nemôžme ze ?
Prepacte pytam sa ako blba na hranicu sa preihliada. To znamena ze ak uz bola raz riesena policiou je jedno ako sumu my mame ??
Skus v skupine Pravne poradenstvo
Áno, trochu... musel by ale ten čin voči Vám, až potom ako bola sankcionovaná... a do 12 mesiacov...
f) bol za obdobný čin v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutý.
Anonym--mohla by si mi napísať do IP, ohľadom ženy,ktorá Vás okrádla bola som tiež oklamaná možno ide o tú istú osobu
Ďakujem
tak toto si musím pozrieť, tiež sa mi niečo podobného stalo a som zvedavá, či tam meno dotyčnej náhodou aj nenájdem
@piece skuste aj podla cisla uctu. Tie zeny menia nicky mena priezviska
aby mohol byť skutok považovaný za trestný čin je potrebné, aby spôsobená škoda predstavovala sumu aspoň 266,01 €.