Ahojte baby,chcem sa len opytat ci nemate niektora podobny problem a ako ste ho dalej riesili,poberam prispevok na byvanie a hmotnu nudzu........ale dcerka ma teras dovrsila 6 rokou,je chora a ma astmu......a mam si ist odrabat tu aktivacnu cinnost,ale moja dcerka je chora a ma astmu,ak si neodrobim 32 hodin tak o ne pridem a nie mojou vinnou......z tochto dovodu si nemozem odrabat tie hodiny,mam aj odporucenie od lekara ze mala nemoze ist zatial ani do skolky ani do skoly,uradom som toto predlozila alr nasi uradnici ma poslali viete kam ze si to mam,zariadit aby som si mohla odmakavat tieto VPP......platim si z toho byvanie a veci ktore mala potrebuje dakujem vam za vase rady ako mam dalej postupovat a ako sa proti uradu branit ye si nemam kde nechat moju maloletu dceru.......nemenovana pani mi povedala aby som si take chore a male dieta nechala teda doma same a isla som makat na VPP...........
@hnedookana23 je tu skupina právne poradenstvo, skús sa opýtať tam
@hnedookana23 dcérka má odklad školskej dochádzky? Lebo kontrolovaná astma nie je dôvodom, aby nešla do školy vôbec. Má 6 rokov píšeš. Tým pádom by si potrebovala vykryť nejak s pomocou rodiny, známych do septembra tých pár hodín denne VPP a potom od septembra si môžeš hľadať aj normálnu prácu na plný úväzok. Dávky nie sú riešenie. To ti len ťažko bude stačiť, ako bude dcérka rásť, nároky a potreby budú vyššie. A akonáhle sa trochu pozviechaš ekonomicky, určite by som na zdravotné problémy malej hľadala lekára, ktorý sa zaoberá biorezonanciou. Astma je jeden z problémov, ktorý veľmi úspešne riešia. Žiaľ, poisťovňa to u nás neprepláca. Držím palce.
Ja sa na nic nevyhovaram baby,ale dobre.......otec dietatasa o nu neyaujima a s rodicmi nie som v kontakte pre zle spory co spolu mame asi tak......cloveka hned odsudzovat nemusite nepoznate ani dovody.........ano dcera ma odklad skolskej dochadzky..............
@hnedookana23 rodičia, otec dieťaťa, starí rodičia, kamarátky, susedy - neexistuje nikto na svete, kto by ti hodinu denne postrážil dieťa?
na tvojom mieste hľadám spôsoby, ako sa to dá, resp. ako si nájsť normálnu prácu a nebyť odkázaná na štát, a nie len výhovorky, prečo sa nedá...