Prosím, som tehotná na PN, teraz počas sviatkov mi lekár povolil zmeniť miesto pobytu PN. Na stránke Socialnej poisťovne som sa dozvedela, že to stačí neformálne nahlásiť príslušnej pobočke do 8 dní? Ale, ktorá je to pobočka? Lekár je v Bratislave, moja firma má sídlo v Nitre, na PN som nastupovala v BA, teraz som v okrese PK.
A taktiež prechodku PN (z mesiaca na mesiac) mám zaslať ktorej pobočke?
Mailovú adresu na stránke ma uvedená len ústredňa a pobočka Mesto BA Soc. Poisťovne.
Ďakujem
zmenu pobytu nahlasuješ svojmu lekárovi on si ju poznačí na PN ktorú má u seba...určite sa zmena pobytu nenahlasuje 8dní spätne, to by boli všetky kontroly dodržiavania liečebného režimu zbytočné....inak teraz chodí dos kontrol a to aj tehotným...
čo sa týka pod ktorú pobočku SP patríš, patríš pod tú kde je evidovaný tvoj zamestnávateľ
@mogaa ano lekar to povoluje aj si zapise, ale trwba aj socialke https://www.socpoist.sk/aktuality-poistenec-na-...
@mamamasama
@mogaa
No vsak toto. Dnes som volala na infoliku SP a tam mi povedali, ze zmenu nahlasit na pobocku podla lekara 😄😄😄 tak uz neviem. Poslala som zatial email na ustrednu a zajtra skusim este zavolat ne niektoru pobocku 🤷♀️
Ahoj. Ja som to mala podobne. Praca v BA, lekar v LM a bydlisko v TV. Nahlasovala som na pobočke v TV. Prechodky som posielala vzdy do prace.