Zdravím, rada by som sa spýtala či nájdem niekde na internete tlačivo o potvrdení tehotenstva od lekára, aby som si nemusela zháňať potvrdenia o hľadaní práce, nakoľko som v 7 mesiaci tehotenstva.Ďakujem
@mogaa mne bolo povedané priamo na UP ak prinesiem tlačivo od gynekologičky nebudem musieť nosiť pravidelne tlačivo o hľadaní zamestnania... len som chcela vedieť, či sa to tlačivo o tehotenstve nachádza aj niekde na internete a môžem si ho vytlačiť a zaniesť gynekologičke na potvrdenie
@dominika2801 no jedine, ze si na rizikovom...cize na pn, inak mas bezne povinnosti nezamestnanej.
Ja som tehu a musim nosit az ked budes 6 tyzdnov pred terminom, tak vtedy si oslobodena, ak donesies to potvrdenie.
Musíš byť na PN alebo na materskej, inak si bežná nezamestnaná.
@dominika2801 ja som sa evidovala v 5 mesiaci, úradníčka mi rovno povedala ze ma nikam tehotnú posielat nebude ,ze to nemá vyznam
Tuším som len dolozila prefotenu tehotensku knižku🙂
Preboha kto zamestná ženu v 7 mesiaci?
Ďakujem Vám ženy, už som poriešila....a máte pravdu... normálne musím ísť aj na pohovor keď ma pošlú a dokedy nebudem 6 týždňov pred pôrodom tak musím každé hlásenie na UP dokladovať aj papier, že som si hľadala prácu. Ako bežne nezamestnaná.
@dominika2801 ber to ako vychádzku s pokecom lebo keď na pohovore uvidia že si tehotná tak ti tlačivo potvrdia medzi dverami
@dominika2801 potvrdenie ti dá gynekológ....ale to že si tehotná neznamená že nebudeš musieť nosiť potvrdenia, podstatou UP je hľadanie práce, väčšinou posielajú aj tehotné na pohovory....ono záleží na akú referentku natrafíš....