Dobrý deň. Čo robiť ak dochádza k hanobeniu, dehonestácii mena zo strany skupiny osôb smerom k jednotlivcovi na istom diskusnom fóre na Internete? Ak dochádza k utláčaniu istej osoby skupinou osôb? Jedná sa tam o ponižovanie, nadávanie, urážanie, vyhrážanie, vydieranie, zastrašovanie atď., atď. Čo sa týka dôkazov voči agresorom myslíte, že by stačilo ak by boli skopírované všetky príspevky ktoré sú namierené proti tej dotknutej osobe a predložené právnikovi resp. polícii? Alebo ako ináč by sa to malo riešiť podľa vás? Poraďte niekto prosím vás.
Ak su tam uz aj vyhrazky a vydieranie ta ano.dokonca je to aj utok na psychiku.Takze skopirovat,vytlacit,nechat si to aj v pocitaci a riesit.Policia a aj pravnik.!!!Ale hlavne neupozornovat agresora a ani niako mu nedat najavo,ze to idete riesit.Moze sa stat,ze spomynane organy budu chciet,alebo budu zvazovat aj moznost nazriet do pc.A pre vas,ako poskodeneho bude vyhoda,ked aj pocas vysetrovania bude trvat aj nadalej taky utok!!!! Mne napriklad pred rokmy veeelmy pomohla fotka stiahnuta z fb,,,a sice po trampotach ale uznali to ako dokaz!!Aj ked mnohy pravnici nam vraveli,ze to sa ako dokaz nepovazuje.Ale vydrzali sme /3 roky to trvalo/ ale VYHRALI SME.Takze urcite to budete mat na dlhe trete,,,ale vydrzte a urcite to rieste.Drzim palce
Medzi agresormi je osoba ktorá sa dlhodobo vydáva za moju vážnu známosť, za moju priateľku. Určite nebudem ďaleko od pravdy ak spomeniem, že niektoré z tých osôb sa mi zdajú byť choré, úchylné, priam až psychopatické. Tá skupina osôb pozná dokonca adresu môjho trvalého bydliska lebo jedna z tých osôb ju tam na tom diskusnom fóre jednoducho zverejnila. Kedykoľvek niekto z nich ma môže vyhľadať a ohroziť ma možno aj na živote. Kameňom úrazu je tak trocha len to, že administrácia toho fóra maže príspevky ktoré boli užívateľmi skôr či neskôr nahlásené a tým pádom ten príspevok už nieje možné si skopírovať za účelom archivácie.
@palo661 napísať prevadzkovatelovi stránky - fóra.