Fotka na pas pre bábätko

mia885
24. okt 2013

Ahojte , mam taku otazku, poprosim vas o nazory rady a skusenosti do tejto temy. S malickym sme boli dat robit pas, ma 5 tyzdnov. Na pasovom si ho odfotili, no zajtra si mame ist po pas, ale problem je to ze malickeho sme nevedeli zobudit tak na foto je ako spinka, ocka ma zavrete, pani na pasovom nam povedala ze to nebude problem na letisku, ale nam sa to nezda, otec mi vravel aby som si to este pre istotu zistila, aby sme vobecmohli letiet, tak co na to vravite? Spravit novu foto? Alebo to bude aj takto ok, mate niekto s tym nejaku skusenost. -alebp ci viete ako to je s tym. Dakujem za vsetky nazory.

anjelicek26
24. okt 2013

@mia885 - Benji ma tiez zavrete ocka na pase (mal tam dva tyzdne), neni s tym problem. Pri pase u babatka je jasne, ze ta fotka nema vypovednu hodnotu.. preto sa odporuca po roku pas menit u mini deti, aj ked je platnost dlhsia.

joannas
24. okt 2013

@anjelicek26 a aku ma platnosť?1rok?

anjelicek26
24. okt 2013

@joannas na slovensku tusim dva roky, nie som si ista... u nas v nemecku dokonca 5 rokov... takze aj Max ma este stale pas, kde ma tri mesiace a miery 63 cm haha Musim to tiez v nejakej volnej chvilke zajst zmenit.

marylis
25. okt 2013

@mia885 Ahoj, no nas bol hore a povedala, ze nesmie byt rozmazana ta fotka, ze to je hlavne 🙂 O ociach nehovorila nic. Tiez mal 6 tyzdnov a metal sa jak divy 😀 Podla mna to je ok, ze ma zavrete oci. 🙂

zara13
25. okt 2013

nasa mala tiez asi 6 tyzdnov, a nastastie mala ocka otvorene. mne sa nieco mari, ze by mali mat deti oci otvorene, aj ked su babatka- ale zase ked to policajtom nevadilo, ved oni su zodpovedni za vydani doklad..... no ale asi lepsie overit na letisku.

erika789
25. okt 2013

Ked malého tak odfotili a PC na pasovom vyhodnotil že je to OK tak sa nemáš čoho obávať. Mi máme tiež foto viacej zavreté očká ako otvorené a na letisku s tým nebol v lete žiaden problém