Existuje nejaky vzorec na vypocet podpory?
uz ti dali potvrdenie pre socialnu poistovnu, tam by si mala mat uvedene presne VZ, mas tam nejake cislo ci mas tam nuly, lebo je otazka ako ti to zauctovali.... a kedy mas datum zaradenia do evidencie na UP, ty uz pojdes podla noveho zakona pravdepodobne
@maznacik007 Mam vsetky papiere pred sebou a mam tu prehlad vymeriavacich zakladom rok 2007, 2008, 2009 je 2838,62 a VZ 12/2012 (30-31.12 2012) mam 663,88 €...
cize tebe tam vlastne dali do zakladu tu celu sumu v hrubom co ti bola vyplatena .... neviem potom mne to dali inak do toho tlaciva.... nejako mi to preratavali len na tie dni.... dam ti to do IP nechcem to verejne pisat 😉
ahoj poradíš prosím ako to urobiť ked mi 2.3 končí RP a to je v sobotu čo by bolo lepšie kedy zobrať dovolenku
preplatene budem mať 13dní aj odstupné dobre dakujem pekne je mi to jasné
ahoj ešte jedna vec ma trápi ak mi ukončia PP v nedelu tak je to tiež v poriadku nebude to mať vplyv na výšku podpory?
Ďakujem si ozaj zlatá že takto pomáhaš
Ahojte, iba sa chcem uistiť či som to všetko dobre pochopila takže v robote som dohodnutá 2.3 koniec RD(sobota) 3.3ukončenie PP a v tento deň aj čerpanie dovolenky(nedela) a 4.3 úrad práce( pondelok)13dní preplatených aj odstupné.Treba si dať na niečo pozor čo by malo byť napísané vo výpovedi ešte som výpoved nikdy nedostala preto sa pítam.Môžem to takto urobiť alebo potom radšej čerpať dovolenku aj v pondelok.Ďakujem
@adkomarek na nedeľu ti nedajú čerpanie dovolenky, môžeš čerpať v pondelok, v tento deň aj ukončenie prac. pomeru.. príjem budeš mať veľký, tak budeš mať max. podporu..
podľa mňa tvoj prac. pomeru skončí dohodou, treba mať na pozore, aby tam ako dôvod skončenia bol par. 63 ods.1 písm. b, vtedy je nárok na odstupné..
preto sa pýtam lebo personalistka stále trvala na tom že mi PP ukončí v nedelu 3.3 tak som v pomykov ak bude na tom trvať tak čo?
Práveže nerobíme v nedelu ale v sobotu áno. Neviem prečo to tak chce ale ja budem trvať na tom pondelku dúfam že sa dohodneme bola príjemná pani.Hovorila že takto im odchádzali dve kočky tiež po RD a že takto im to ona urobila .
http://www.socpoist.sk/vyska-davky--omb/1361s#V...
Dávka v nezamestnanosti sa poskytuje za dni a jej výška je 50 % denného vymeriavacieho základu.
50 % x DVZ x počet dní v mesiaci