Existuje povinnosť zmeniť si trvalý pobyt hneď po skolaudovaní domu?

naty_123
20. okt 2024

ahojte neviem či táto otázka patrí tu ale chcem sa spytať existuje nejaká povinnosť po skolaudovaní domu hned zmeniť trvaly pobyt? skolaudovane mame skoro rok a trvaly sme ešte nemenili. samozjreme tam kde mame trvaly platime všetky poplatky mestu.🙂 dakujem za info

zic
20. okt 2024

@naty_123 trvaly si nemusis nikdy menit, skor ide o praktickost - uradne zasielky (mozes pouzivat slovensko.sk)... ale aj tak... ak si si ista, ze sa posta dostane k tebe, nemusis nikdy menit TP...

lizatko1009
20. okt 2024

A odpad riesis ako?

maranco
20. okt 2024

@naty_123 máš zapnuté elektronické oznamovanie zásielok? ako sa dozvieš že na adrese TP máš list alebo "žltý lístok"?

nikoleta999
20. okt 2024

Ja už 4 rok bývam v dome, ktorý sme postavili s priateľom a trvalý spolu so synom mám u mojich rodičov :D :D vôbec sa mi to nechce ísť vybavovať, kvoli dokladom ... ale kvoli jednej úradnej veci budem musieť sa konečne do toho dokopať ... my totižto ešte nie sme zobratí, až budúci rok máme svadbu, preto som si povedala, že počkám do svadby, aby som si nemenila doklady kvoli TP a o potom zase kvoli priezvisku, ale i tak musím, kebyže nemusím, čakám do svadby :D toť moja lenivosť :D

naty_123
autor
20. okt 2024

@lizatko1009 platim na mieste trvaleho pobytu a manželovi rodičia beru náš odpad ako keby 🙂 sme skoro susedia takže to nie je problem