Ahojte baby kvôli 64e ktoré nedopatrením sme zabudli poslať do dôvery nakoľko manžel má živnosť nám dali exekúcii..Podotýkam že žiaden papier sme nedostali ..vraj sa vrátil späť a to som doma.. Som veľmi sklamaná od pondelka exekúcia účty pozastavené a papier prišiel až v piatok kvôli čomu doposiaľ sme nevedeli museli sme zaslať 100e exekútorovi.. Ma právo zdravotná kvôli takej sume exekútora a môže exekútor najprv zablokovať účty a potom zaslať tlačivo ďakujem za odpovede. ☹ ☹
Prve co spravi je, ze zablokuje. Zajdi do dovery alebo do banky ci pozri list a budes vediet meno exekutora. Zavolajte mu a budete vediet takisto s nim dohodnut splatkovy kalendar.
mi sme už volali aj zaplatili cez poštu sumu 100e exekútorovi aj tých 64e do dôvery len ma zaráža že zablokujú účty a človek nevie prečo nič sme nedostali žiadne upozornenie 😒
@sendy27 Ja len,že prikaz na zablokovanie uctu do výšky pohľadávky sa posiela súbežne s upovedomením o začatí exekúcie ... A inak suma 100€ boli zrejme predbezne trovy,kedže odmena je 33,19€+6,64€ DPH a nejaké hotové výdavky ,ale až take vysoké nemôžu byt ani keby čo pokial to je čerstvá exekúcia...
je to čerstva od pondelka od 6.6
Exekuovat Ta/vas mozu pre akúkoľvek sumu, aj pre 1e
Postup je uz vysoko otázny