Evidovanie sa na úrade práce v mieste prechodného pobytu

25. nov 2020

Dobrý večer.
Potrebovala by som radu, ohľadne evidencie na úrade práce. Bývam a mám prechodný pobyt v inom meste, kde mám trvalý pobyt. Môžem sa nahlásiť na úrad aj v mieste prechodného pobytu? Prípadne je nejaká iná možnosť? Ďakujem.

veronikaszabova
25. nov 2020

Evidovat sa musis v meste TP

autor
25. nov 2020

@veronikaszabova lenze ak by som aj isla do miesta TP tak by som tam aj musela chodit s potvrdeniami o hladani si prace v tom meste, ze ? co kedze byvam a mam PP v meste vzdialenom 100km je nemozne....takze sa to neda, no nic , dakujem pekne za odpoved

veronikaszabova
25. nov 2020

Evidencia a 'hlasenie sa' su dve rozne veci. Vyssie v linku mas info.

autor
25. nov 2020

dakujem velmi pekne
@veronikaszabova

janeninka
25. nov 2020

Teraz sa hlavne da evidovat aj elektronicky, aj si tam zavolaj nech ma ziadost kompletnu a aj to hlasenie sa teraz podla mna deje inak - mozno staci poslat printscreen ze si si poslala zivotopis, pripadne vybavit si to delegovanie.

snazilka_bio_mamka
26. nov 2020

musis sa evidovať v mieste TP

chanel_c
26. nov 2020

Musis sa evidovat v mieste trvaleho bydliska a potom na urade kam spada prechodny pobyt poziadat o preradenie k nim. Ale teraz to asi nevybavis, lebo hlasit sa teraz nechodi.

vivinka771
26. nov 2020

Ahoj ja som na úrade už dlhšie, peniažky chodia normálne, samozrejme ak Ti vychádza nárok na podporu, ale teraz nikam nebudeš chodiť ani nosiť papiere, žiadne podpisy a chodenie ako na klavir každé 2 tyzdne, a tiež sa zdržiavam mimo miesta TP.