Evidencia na úrade práce

4. apr 2022

Baby chcem sa len uistiť, lebo ešte som nebola evidovaná na úp. Skončila som v zamestnaní a chcem sa evidovať tak že to pošlem poštou na úrad. Elektronicky nechcem lebo neviem posielať skeny papierov. Čiže mám len dať do obalky doklad o najvyššom vzdelani, tlačivo stiahnuté zo stránky a prepúšťaciu správu ? a poslať 1. triedou aby im to zajtra prišlo áno ?

tosomja
4. apr 2022

Asi budem za hlúpu, ale to netreba osobne?

1lucinka123
4. apr 2022

Ja som musela ísť osobne zaevidovať

miep
4. apr 2022

Ja keď som bol na úp čo už je dávnejšie tak vždy som tam musel ísť osobne aj keď to bola tá najmenšia kravina a keď som sa spýtal či to môžem poslať na mail, poštou alebo elektronicky tak vždy som dostal odpoveď nie.

tuppuk
4. apr 2022

Vieš čo keď som toto ja riešila, tak som si našla kontakt na pani, ktorá má toto na starosti, pekne mailom mi poslala čo mám vyplniť, vyplnila som a poslala spať na mail a vybavené. Ale ak chceš poštou tak to už neviem to už by som skôr osobne.

veronika3110
4. apr 2022

zavolaj a zisti... možno počas korony veci riešia aj mailom či poštou..ktovie
a tie skeny... ved si pozri návod na nete alebo sa opýtaj niekoho nech pomôže a vybavíš si to z domu bez čakania 🙂

moni106
4. apr 2022

Ano mozes aj postou.skoncenie zamestnania ziadost a doklad o vzdelani

caroline_
5. apr 2022

Ja som sa akurát včera chcela evidovať mailom,všetko som poslala mailom a spätne mi pani volala že treba prísť osobne.

radulienka95
5. apr 2022

Nemusíš skenovať, mobilom odfotis v dobrej kvalite

98
5. apr 2022

Ja s uradmi uz par rokov len cez OP s podpisom, vyvolavaju jak divi, ze osobne mam doniest, poslat postou... odpapulovala som im, ze snad tlaciaren maju, autorizacnu dolozku tiez a vsetko islo... aj teraz som sa na UP, hlasila elektronicky... a divim sa im, lebo elektronicky to je aj pre nich lahsie...

autor
6. apr 2022

@98 že ? Veď sme v 21.storočí 😀