Ahojte zeny, chcem sa spytat. Tie co poberate nemocenske, prisli vam uz peniaze? Mne vzdy chodieva 13-ty den v mesiaci. Listok na peniaze som poslala 1.4 priamo socialnej poistovni doporucene. A zatial nic. Viem ze toho teraz maju urcite vela ale myslite, ze si to treba u nich overit?
@kokanik a neposielala si doporucene? Mozes si overit na nete, ci prevzali
@kokanik ahoj, ani mne neprišlo ešte nič. Volala som s účtovníčkou a hovorila, že veľmi veľa ľuďom neprišlo nemocenské, kvôli aktuálnej situácii aká je na Slovensku, pretože veľmi veľa ľudí je na pnkach alebo OČR s deťmi. Oni to priebežne posielajú, len treba čakať. Do konca mesiaca to hádam príde.
@veronikaszabova Ano poslala doporucene. Som nevedela ze sa to da overit🙈😃
@veronikaszabova Overene, prebrate😃😃 Dakujem za radu.
Mozno im to bude teraz trvat trocha dlhsie, lebo ako fakt ani si len nechcem predstavit, co to tam musi byt teraz za chaos stres a paniku
Dobry ja som samo zivitelka a chcem sa len spytat ci nejake ine papiere niekde netreba dat ohladom toho ze sa sama staram o dieta .
Ja pracujem v socialke a momentalne som tiez na PN a neprislo nemocenske ani mne... Maju toho vela, robia aj cez vikendy a aj tak nestihaju takze ja pocitam, ze mi to ani tento mesiac uz nepride aj ked neviem ci si to mozu dovolit, nevyplatit za jeden mesiac peniaze najma ludom, ktori z toho ziju.
Mne ešte nič 😪
@kokanik druha varka vyplacania bude 27.4
@sonka_miro Dufam ze aj mne pride🙈
@kokanik ja práve riešim to isté. Prechodku som poslala na konci mesiaca a stále nič. Minulý mesiac mi prišla PN už 12teho.