Ešte mi neprišlo nemocenské.

kokanik
17. apr 2020

Ahojte zeny, chcem sa spytat. Tie co poberate nemocenske, prisli vam uz peniaze? Mne vzdy chodieva 13-ty den v mesiaci. Listok na peniaze som poslala 1.4 priamo socialnej poistovni doporucene. A zatial nic. Viem ze toho teraz maju urcite vela ale myslite, ze si to treba u nich overit?

lenusr
17. apr 2020

@kokanik ja práve riešim to isté. Prechodku som poslala na konci mesiaca a stále nič. Minulý mesiac mi prišla PN už 12teho.

kokanik
autor
17. apr 2020

@lenusr Co spravime? Budeme este cakat ci radsej tam pisat/volat?

lenusr
17. apr 2020

@kokanik myslim, že treba počkať lebo mne v praci povedali, ze prechodku odoslali, takze socka to urcite má. A teraz sa vyplacaju prve OCRky od zaciatku korony, tak im to asi trva. Ja pockam do pondelka a potom budem volat soc

kokanik
autor
17. apr 2020

@lenusr Oki. Tak aj ja. Nechcem ich uhanat. Viem ze toho maju urcite vela len som nevedela ci som sama a ci nenastala nejaka chyba na poste🙈

veronikaszabova
17. apr 2020

@kokanik a neposielala si doporucene? Mozes si overit na nete, ci prevzali

mala_zuzu
17. apr 2020

@kokanik ahoj, ani mne neprišlo ešte nič. Volala som s účtovníčkou a hovorila, že veľmi veľa ľuďom neprišlo nemocenské, kvôli aktuálnej situácii aká je na Slovensku, pretože veľmi veľa ľudí je na pnkach alebo OČR s deťmi. Oni to priebežne posielajú, len treba čakať. Do konca mesiaca to hádam príde.

kokanik
autor
17. apr 2020

@veronikaszabova Ano poslala doporucene. Som nevedela ze sa to da overit🙈😃

kokanik
autor
17. apr 2020

@mala_zuzu Oki dakujem za upokojenie☺

kokanik
autor
17. apr 2020

@veronikaszabova Overene, prebrate😃😃 Dakujem za radu.

ctrl
17. apr 2020

@kokanik ani mne neprišla bola som odniesť k 1.3 osobne na sociálnom treba len čakať.

kokanik
autor
17. apr 2020

@ctrl Okicko☺

snehulienka639
17. apr 2020

Mozno im to bude teraz trvat trocha dlhsie, lebo ako fakt ani si len nechcem predstavit, co to tam musi byt teraz za chaos stres a paniku

zdenka23999
17. apr 2020

Dobry ja som samo zivitelka a chcem sa len spytat ci nejake ine papiere niekde netreba dat ohladom toho ze sa sama staram o dieta .

tara42
17. apr 2020

Ja pracujem v socialke a momentalne som tiez na PN a neprislo nemocenske ani mne... Maju toho vela, robia aj cez vikendy a aj tak nestihaju takze ja pocitam, ze mi to ani tento mesiac uz nepride aj ked neviem ci si to mozu dovolit, nevyplatit za jeden mesiac peniaze najma ludom, ktori z toho ziju.

ctrl
17. apr 2020

@kokanik tak už prišlo dnes .

matveja
17. apr 2020

Mne ešte nič 😪

kokanik
autor
17. apr 2020

@ctrl Mne nie🙈

kokanik
autor
21. apr 2020

@lenusr Ahojky. Prislo ti ci volala si na socialku? Mne stale nic

sonka_miro
21. apr 2020

@kokanik druha varka vyplacania bude 27.4

lenusr
21. apr 2020

@kokanik práve pár minút dozadu mi cinkla sms. Takže u mňa vybavené. 🙂 držím palec nech aj tebe čím skôr príde

kokanik
autor
21. apr 2020

@sonka_miro Dufam ze aj mne pride🙈

kokanik
autor
21. apr 2020

@lenusr Dakujem. Cakam a cakam🙈