Ahojte, neviete mi niekto povedať kedy mi príde občiansky preukaz, bola som si ho robiť 24.6.2022 a už je 14.7.2022 a stále mi neprišiel. No mne sa stala taká vec že môj starý OP bol odzudzený a tak som si musela vybaviť nový OP. No keď som si predlžovala OP tak som si bola robiť 15.11.2021 a prišiel mi 1.12.2022. No ale teraz je to už 20 dní. Neviete prečo to tak teraz trvá? Viete beriem peniaze na ruku (výplatu) no a potrebujem k tomu aj OP. Na pošte si musím tiež vybaviť nejaké veci. Ďakujem za odpovede. Pekný deň!
@heartrebelangel96 uz v marci sme cakali od 30.3 do 27.4- ak si si nedala zrychlene tak maju na to 30 dní. v decembri ked sme robili malej tiez prisiel tak za 10 dni. v lete je vzdy velky napor a trva to dlhsie
@powercrystals12 aha a dostanem peniaze či kým mi nepríde OP tak mi ani nedá peniaze?
@heartrebelangel96 veď máš potvrdenie z polície ako náhradu
@heartrebelangel96 pokiaĺ ste vyplácaná na ruku s OP ktorý teraz nemáte môžete sa preukázať cest.pasom .ale myslím že by ste peniaze mali dostať.
@letfenixa po skúsenosti s tým papierom nevybavíte ani banku.
Majú na to 30 dní, ak ti ho treba, mala si si dať zrýchlený. Na potvrdenie ti peniaze nevydajú a kedysi na pošte sa nedal použiť ani pas, teraz už neviem, možno sa niečo zmenilo.
No trvá to teraz preto toľko, lebo si vybavuje trikrat tolko ludi pasy a OP ako mimo letnu sezonu. 🤷🏻♀️
@heartrebelangel96 na vystavenie OP majú 30dní.Ja som si robila nový OP začiatkom minuleho mesiaca a prišiel mi tento týždeň.Tak len vydržať