Zdravim lekar mi vystavil E pn povedal ze to mam zaniest zamestnavatelovi viete pripadne do kolkych dni? .Uz nemusim ist do socialnej asi,a ani davat listok na peniaze .
Cislo uctu pripadne poskytne asi zamestnavatel poistovni
A co presne chces zaniest zamestnavatelovi, ked ti nic nedal? To je v systeme, zamestnavatelovi len oznamis, ze si PN, oni si to pozru v systeme.
@kajuska12 Žiadny papier sa už zamestnávateľovi ani SP nenosí pokiaľ je PN elektronická.
Veď jedným z dôvodov ePN je to, že pacient ide od dr. domov a neobieha kadekoho. Navyše, ak by si sa s "papierom" k zamestnávateľovi vybrala osobne zajtra, máš porušenie liečebného režimu.
Robím s PN a zamestnávateľovi treba vznik PN telefonicky oznámiť.
@lilianka28 tak nechapem preco mi to povedala ze mj to mam odniest
@lilianka28 na papieri je napisane je na papieri odpis potvrdenia o docasnej pn
@kajuska12 Ja tiež nechápem prečo ti to povedala. O tom som ešte nepočula. Ale sme ti viaceré napísali aká je prax.
Veď zajtra si zavolaj na mzdové a uvidíš čo ti povedia.
@lilianka28 len nechapem na papieri mam napisane odpis potvrdenia o docasnej PN
@kajuska12 Je to vlastne papierová "kópia" ePN a má len informatívny charakter, skôr pre teba. Nie je to žiadny doklad, ktorý treba niekde doručiť.
@lilianka28 dakujem
Baby občas je problém s epn, buď je problem so zadaním do systému, alebo zamestnávateľ mal problém s čítaním zo systému. Lekár s tým mal už asi viac skúseností, tak pre istotu to vystavil . Nič iné za tým netreba hľadať.
A čo akože máš odniesť? Ja som len zavolala na personálne a povedala, že mám EPN. Oni si to v systéme našli, potvrdili, zadali číslo účtu a ja už som neniesla a ani neriešila nič.