Ecophone reklamácia

natalia636
27. jún 2024

Ahojte chcem sa spýtať či ma niekto skúsenosť s reklamáciou telefónu u ECOPHONE. Na obrazovke mám dve cierne bodky - zrejme mŕtve pixely. Išla som osobne do Nitry kde majú pobočku a tam mi povedali že to je spôsobené mechanickým poškodením, že som musela zatlačiť na telefon. Ta bodka tam bola už od začiatku ale nola uplne malička a preto som to neriešila hneď, ale časom sa zväčšila. Som si ista že som to nespravila ja, pretože mi ani nepadol, ani sa s ním nic nestalo. Viete mi poradit? Telefon ma záruku 2 roky. Neviem čo mám robit aby mi reklamáciu uznali.

rozculena
27. jún 2024

oni to musia zobrať na reklamáciu,nemôžu ťa odbiť. Trvaj na reklamácii.
Alebo to bolo na reklamácii a výsledok bol,že to si spôsobila ty?

natalia636
autor
27. jún 2024

@rozculena ano na reklamácii mi to povedali. Este som rozmýšľala že by som si dala spravit posudok u nejakého špecialistu na to ale neviem či by mi to uznali🤷🏼‍♀️

30katrusa40
27. jún 2024

@natalia636 oni by ti to mali zobrať do reklamácie. Má to pozrieť technik a predajca . Potom majú dať papiere s vyjadrením. Ak zamietnuť reklamáciu môžeš požiadať o posúdenie znalcom. Ale za to sa platí. Takže aby si nakoniec nedala viac za doťahovanie sa s nimi ako za telefón.

rozculena
27. jún 2024

@natalia636 počkaj,povedali ti to na reklamácii? Ako povedali? Telefón si im odovzdala? Reklamácia sa nehovorí,reklamácia je písomná.