Chcem sa poradiť, min týždeň som bola doma s chorým dieťaťom - v piatok ukončená Ocr - trvala od pondelka do piatka. Cez víkend som musela ísť na oba dni do prace. Myslela som, že dieťa bude po týždňovom užívaní ATB zdravé. Žiaľ opak, dnes zase u doktorky nové ATB a nová Ocr. Mal niekto takto za sebou na prelome mesiacov Ocr? Prešetruje to Socialna poisťovňa? A vyplatí Ocr za apríl a aj Ocr za máj? Ak bola medzi nimi len dva kalendárne dni/ víkend pauza? Ďakujem ešte som niečo také neriešila a úprimne radšej zdravé dieťa ako ďalšie ATB a ďalšia Ocr... pri dnešným cenách
@marci77 aj kontaktujú rodiča zo sociálnej poisťovne či len lekára? Ďakujem za odpoved
Áno na tej prvej som bola len 5 dni a dnes mi vystavila druhu- že už je aj tak máj čiže nový mesiac ale, že volať jej určite budú. Tak či budú aj mne či len lekárovi?
pochybujem, ze by vam niekto zo socialky volal, mne nikdy nikto nevolal .......keby bol daky problem iba zistite, ze vam neposlu peniaze 15.steho na ucet (mesiac spätne), tak potom si zavolate na infolinku a podla vasho rodneho cisla vam povedia
ale urcite je to ok, viacere moje kolegyne to tak robili, ze davali 2ocrky po sebe
a ci socialna poistovna vola lekarovi, to fakt neviem, ale to by im tam vkuse zvonil telefon, takze to asi tiez nie
to treba odovzdat zase zamestnavatelovi a mzdarka to tam posiela, aj zaciatok aj koniec ocrky
@marci77 ďakujem veľmi pekne za pomoc 🙏
Ako ja v tom neidim, ziadny problem a nemyslim si, ze to budu nejak zvlast prestetrovat. Neboj ty nic dobre bude, hlavne nech je dietatko coskoro zdrave
@simonahra ďakujem krásne
podla mna je to ok
doktorka by tam mohla dat nejaku inu diagnozu
to sa tak bezne robilo aj predtym, ze ak bolo treba byt dlhsie s dietatom doma na platenej ocr, tak lekarka potom ukoncila tu prvu a vystavila druhu ocr ale uz s mierne inou diagnozou a ta bola tiez platena
ak by ste boli iba na tej prvej ocrke ....tak ta je teraz platena sa mi zda, ze z 10dni to zmenili na 14 .....a jasne, potom sa da ist aj na druhu ocr, ak to zdravotny stav vyzaduje a ak ta prva je uz ukoncena, tak poproste pediatricku o vystavenie novej ocrky