Dve OČR po sebe

janet2601
12. okt 2021

ahojte. chcem sa spytat, či namate niekto skusenot s 2 očr hned po sebe. syn bol chory bol doma 11 dni, už bol v pohode tak nam ukončili ocr ( v piatok som bola ukončit s tym že dali nam aj vikend)takže mal očr 11dni. no ale v piatok večer mu vyleteli teploty podotykam vysoke 39, 8 tak som volala lekarovi a predllžili nam očr na tych 14 dni čo je po novom . len to vychadza vlastne do stredy a neviem ci sa da nadviazat hned druha očr. nema niekto skusenost?? dakujem za odpoved

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rakywanda
12. okt 2021

Presne ako píše @viestta

janet2601
autor
12. okt 2021

no ja som to sestričke navrhla a ona že sak naty dva dni dovolenku, reku no určite zajtra tam idem o vysledky vyterov tak jej to poviem že chcem znova očr aby zmenili diagnozu, že vraj musí byt 7 dni pauza medzi očr ale to mi dojde dobra blbost.

janinah
12. okt 2021

@janet2601 tak hlavne tam berte aj dieťa,že je zas resp. stále choré vám dr. môže veriť aj nemusí.Taký príkaz,že chcem očr a zmeňte dg vám nemusí prejsť. A ani netreba písať ako sa poteší zamestnávateľ....

janet2601
autor
12. okt 2021

lekar ho videl vcera , ma vysoke crp hodnoty, chytle priedusky a hrdlo ze asi streptokok. a to bol doma tyžden a pol so soplami a kaslom . uvidim spytam sa zajtra čo mi nato povedia ked nadhodim tu druhu diagnozu.

anesim
12. okt 2021

@janet2601 na ocr mozes byt aj dlhsie ako 14 dni, ale platenych je 14 dni

mogaa
12. okt 2021

@janet2601 no ono to nie je len tak dať druhú fiktívnu diagnozu....aj lekár má kontrly či PN alebo OČR ktoré vystaví, prínaky diagnozy musia súhlasiť s tým čo má dieťa/dospelý v karte....

janet2601
autor
13. okt 2021

@anesim ahoj. Prosim ta a to ako je ze neplatene. To niekde musim hlasit ci ako?