Dobrý večer, prosim Vás môj frajer je momentálne ešte v skušobnej dobe ,vodičák má len rok a dostal už dve pokuty po 10€ , jednu na stopke na nerušnej ulici večer ,pozrel sa aj spomalil ale nezastavil.. uvedomuje si chybu a druhú včera kvôli rýchlosti ,pretože šiel 57 a namerali ho.. dali mu len pokutový bloček.. ako to teraz funguje ak dostane ešte jednu bude mu odobratý vodičák a bude musieť isť na preskúšanie? tie pokuty ho mrzia a bojí sa
Skus si to prečítať.. inak to si si mohla nájsť aj sama
@klarissa25 čítali sme to už no každý hovorí niečo iné, v článku je napísané ak ide o závažné chyby.. preto nevie či sa do toho rátajú aj takéto kde napríklad prekročil rýchlosť len o 7km
Odobratie VP je pri porušení závažným spôsobom a nie za 10€ pokutu
@anyhoney ešte raz ide o porušenie zavaznym spôsobom a nie pokuta za rýchlosť ktorú ste prekročili o 10 km za hodinu alebo nezastavenie na stopke
@klarissa25 ja toto nechápem 🤣 ty si pred 10 minútami ani netušila ze niečo také existuje a už si si to dokázala nájsť a autorky sa to osobne týka ale nepohľadá si nič, len čaká kto jej čo povie
Inak,na to,ze nezastavil na STOPke este velmi dobre obisiel s 10e.
Ja už mám za sebou viacero pokút aj v zahraničí a vodicak mam a som tu. U nás nieje bodový systém. Môžeš mať aj 100 pokút kľudne, ale na stopke keď nezastavil mohol mať po vodicaku takže tak
@ariannazara Ale ty asi nie si v skúšobnej dobe, teda nemáš vodičák menej ako dva roky...
@janai1 no vidíš ja som si to nasla sama 😉😅
@janai1
@klarissa25
Aj za opakovanú rýchlu jazdu, nielen za zavážné porušenie.
@draik tak ale asi nie prekročenie rýchlosti o 10km za hodinu nie ?
@klarissa25
Samozrejme že áno