Dobrý deň.
Vo februári som bola u zubára, urobil mi preventívnu prehliadku, nič som neplatila. Nedal mi potvrdenie, že som bola a teraz som sa prihlásila do aplikácie dôvera a píše, že mám do 90 dni pridať potvrdenie, lebo nemám absolvovanú prehliadku. Čo mám robiť ďalej? Nemám s tým skúsenosti 🙂
Ved on si tu pp vykaze poisťovni. Niekedy to trvá aj 2-3m kým to tam uvidíš. Mm bol na pp v novembri a v appke to nasiel az pred 2 dnami,ale volali sme na infolinku a potvrdili nam ze ju ma. Ma vsak union
Ak je zubar zazmluvneny s danou poistovnou tak to bude aj v aplikacii zaznamenane automaticky inak by nemohli evidovat dalsie ukony od zubara. Teda ja mam taku skusenost s doverou. Dcera navstevuje sukromnika teda jej sa preventivka vobec neukazala v aplikacii. Inak v appke by mal byt navod na postup. Odfotit potvrdenie, nahrat a zadat meno zubara.
Do konca mesiaca to bude aj v aplikacii, nenahadzuje sa to tam hned ale az ku koncu mesiaca.
Pýtať si od zubára potvrdenie o pp, vystaví papier - ten odfotiť a nahrať do aplikácie. Tiež to odo mňa chceli.