Dotácia na stravu pre dieťa, ktoré bude mať v decembri 6 rokov

myscocka
17. nov 2021

Ahojte, mám dcéru, ktorá je predskolacka a 6 rokov bude mať v decembri. V septembri, pri nástupe do školky som podpisovala vyhlásenie o nepoberali zvýšeného daňového bonusu, takže máme nárok do jej dovŕšenia 6 roku na dotáciu na stravu aj daňový bonus. Narodeniny sa ale blížia, a preto chcem túto dotáciu zrušiť, aby sme neprišli o daňový bonus. Vraj je to možné, no neviem akým spôsobom. Ďakujem vopred za odpovede najmä zienok, ktoré už rušili dotáciu po dovŕšení 6 roku. Aký je postup ☺️

janka54321
17. nov 2021

@myscocka nemusis nic robit, veduca skolskej kuchyne na januar automaticky vystavi sek bez dotacie, kedze si podpisala.prehlasenie

ladyblcha
17. nov 2021

@myscocka ahoj, mojej konci dotacia vo februari, ale musim doniest papier, ze oznamujem ukoncenie,aby som mohla danovy bonus poberat. Mam ho ale na stole v kancli, zajtra ti ho mozem poslat do spravy.

myscocka
autor
17. nov 2021

@ladyblcha buď taká dobra, ďakujem ti vopred. Chcela by som vedieť ako to má vyzerať ☺️

janka54321
17. nov 2021

@myscocka nepodpisovala si.na zaciatku skolskeho roka cestne.prehlasenie?'..ak.ano naozaj nemusis vobec nic vypisovat