Dotácia na stravu 2022

veronikadamianko
1. jan 2022

Ahojte mamulky pred par dnami som na tv markiza zachytila o tych dotaciach ,ze to nieje od noveho roku automaticke kto poberal ,ze bude mat opat ( nakolko sa mohla situacia rodica zmenit) ako to vlastne je? Tie ktorw poberate dotaciu ziadate o nu este raz? Kam posielate tlacivo? Bolo to ze do 10 .januara 2022 nemozem sa ani na nete nic docitat neviete mi povedat niekto k tomu viac dakujeeem

hipuska
1. jan 2022

@veronikadamianko žiadosť o dotáciu podáva zriaďovateľ tvojej školy-obec/mesto. Ty len predkladas cestné prehlásenie, že nepoberas daňový bonus. Ja som to presne riešila, u nás na obci sa tvárili prekvapene, že maju opakovanú povinnost, keď to robili na začiatku sk.roka. Takze, skús si tam zavolať, resp.rovno prísť z čestným prehlásením. Toto cestné prehlásenie sa neprikladá k žiadosti, ostáva u zriaďovatela, takže ktovie či budú pyatat nové, nakoľko ty, pri zmene máš povinnosť ju nahlásiť. Mne povedali, že mi dajú vedieť, či budú požadovať nové prehlásenia odo.mna

krajinka
1. jan 2022

@veronikadamianko u nás žiadosť podáva mesto za všetky školy vo svojej pôsobnosti...ja som odniesla na mestský úrad zoznam žiakov za celú školu plus podpísané nové čestné vyhlásenia menil sa tam paragraf...10.januar bude termín odovzdania na úrad práce ale to vybavuje mesto... dotácie na stravu sa vždy riešia na september až december a potom nanovo na január až jún