Vyplácajú sa od narodenia dieťaťa?Alebo od doby, kedy úradníčka spracuje žiadosť o rodinné prídavky?Syn sa mi narodil 8.8.11, dnes som dostala rodinné prídavky prvý krát a len jednu sumu. Myslela som,že mi prídu aj "zameškané" Mali by?
zavisi od toho, co si zaskrtla v ziadosti, ak si zasrktavala aj spatne vyplatenie, mala by si dostat peniaze aj spatne ... mne tiez prve peniaze prisli, ked mala dcerka 3 mesiace, ale hned trojnasobna suma
ahojte chcem sa spytat, pred dvoma rokmi som menila banku na ktoru mi chodili pridavky na 2 deti a materska a teraz po dvoch rokoch som zistila ze mi chodia pridavky s materskou len na jedno dieta mam narok ziskat to spat? ☹
spatne tusim vyplacaju najviac iba pol roka dozadu
nana14 Prepáč, že sa čudujem, ale ty si ozaj dva roky nezistila, že ti chodia prídavky len na 1. dieťa? 😲 😲 😲 Určite zájdi hneď na príslušné úrady a informuj sa.
spatne ti vratia len pol roka dozadu... treba ist cim skor na urad
Hmm, 😠 , keď sa ti dieťetko narodilo 8,8, prvé RP si mala dostať asi v septembri ( vypláca sa spatne spolu s rodičovským príspevkom pokiaľ nie si na materskej.) - podľa toho, kedy si pod´=avala žiadosť. a myslím, že pokiaľ si dávala žiadosť neskor, určite by Ti mali vyplatiť spatne........