Ahojte zaujimalo by ma ci zamestnavatel dostane za osobu, ktora je vedena na urade prace dotaciu, a ak hej, tak v akej vyske a na aku dobu. Ide vsak o to ze na UP som bola vedena cca 2 mesiace a zvysny cas (2 a pol roka) som bola na MD a vlastne stale som. Dakujem
@valeva no ja som bola na UP vedena len kvoli tomu lebo firma kde som robila zatvorila a chcela som vycerpat podporu a hlavne oddychnut si 😀 Akurat ze nakoniec som tam bola vedena len cca 2 mesiace a potom som nastupila na MD. Na rodicovskej som doteraz a od oktobra mam nastupit do novej prace. Prave preto zistujem ci by na mna mohla firma dostat nejake peniaze. Lebo z toho co som pozerala na stranke som nejak nic nezistila.. je tam nieco o znevyhodnenych osobach, ludoch s minimalnym vzdelanim, 50+ atd.. ja mam VS vzdelanie, 10 rocnu prax a teda na urade som bola vedena zrejme len tie 2 mesiace 🤷♀️ Som sice stale nezamestnana ale kedze som na MD tak sa nemusim hlasit, cize vlastne neviem ci ma eviduju ako dlhodobo nezamestnanu alebo pocitaju len tie 2 mesiace 🤷♀️
@laura222 my sme takto zamestnali baby v sklade. Plat cca 700 brutto a casovo na 1 rok. Ale o dotaciu treba poziadat. Bolo to dost narocne. A z UP ludi brat to bol riadny zahul. Same teliatka.